Giriş Kayıt
Brian Hooks

Brian Hooks (43)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Müzisyen

Brian Hooks, 27 Temmuz 1973 Bakersfield, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, müzisyen. Yetmiş Beş (2007), Cutlass (2007), Coming & Going (2011), (1999) Avanak Ajan: Cazibesi Yeter (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1973
Doğum Yeri: Bakersfield, California, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 43 Komedi Oyuncu    
2016 43 Komedi Oyuncu    
2013 40 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.8 313
2011 38 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
4.5 41
2011 38 Komedi Oyuncu 5.6 541

Altın Şans
2008 35 Macera Oyuncu 5.7 63,080
2007 34 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 1,679

Yetmiş Beş
2007 34 Korku Müzik
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
Yapımcı
4.7 2,379
2004 31 Komedi Oyuncu 4.4 18,991
2004 Komedi Oyuncu 6.2 680

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 26 Aksiyon Oyuncu 6.6 189,006
1998 25 Dram Oyuncu 5.9 6,262

Zor Perşembe
1998 25 Aksiyon Oyuncu 7.2 14,252
1998 25 Komedi Oyuncu 6.8 22,610
1997 24 Aksiyon Oyuncu    

Çılgın Lise
1996 23 Komedi Oyuncu 5.5 10,882
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017