Giriş Kayıt
Liz Holzman

Liz Holzman (61)


Sanat Bölümü, Animasyon, Yönetmen, Yapımcı

Liz Holzman, 09 Şubat 1953 doğumlu sanat bölümü, animasyon, yönetmen, yapımcı. DuckTales (1987) yapımıyla biliniyor.11 Ağustos 2014 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Şubat 1953
Ölüm Tarihi: 11 Ağustos 2014
Diğer Bir İsmi: Elizabeth H. Chapman | Elizabeth Chapman | Liz Cha
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Animasyon Yönetmen
Yapımcı
7.1 508
1995 Animasyon Sanat Bölümü    
1993 Animasyon Yönetmen
Yapımcı
Sanat Bölümü
7.9 17,488
1993 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
   
1991 Animasyon Sanat Bölümü 7.7 11,176
1991 Aile Animasyon    
1989 36 Aile Sanat Bölümü 7.2 5,483
1987 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
8.1 23,734

Şirinler
1981 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 11,361
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017