Giriş Kayıt
Liz Holzman

Liz Holzman (61)


Sanat Bölümü, Animasyon, Yönetmen, Yapımcı

Liz Holzman, 09 Şubat 1953 doğumlu sanat bölümü, animasyon, yönetmen, yapımcı. DuckTales (1987) yapımıyla biliniyor.11 Ağustos 2014 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Şubat 1953
Ölüm Tarihi: 11 Ağustos 2014
Diğer Bir İsmi: Elizabeth H. Chapman | Elizabeth Chapman | Liz Cha
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Animasyon Sanat Bölümü    
1995 Animasyon Sanat Bölümü    
1993 Animasyon Yönetmen
Yapımcı
Sanat Bölümü
7.9 16,414
1993 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
   
1991 Aile Animasyon    

Şirinler
1990 Animasyon Sanat Bölümü    
1989 36 Aile Sanat Bölümü 7.2 5,483
1987 Animasyon Animasyon
Sanat Bölümü
8.1 21,996
Film Altyazıları
Passengers (7,173) Doctor Strange (3,613) Assassin's Creed (3,557) xXx: Return of Xander Cage (2,520) Arrival (2,447) Allied (2,372) Moana (1,585) Forushande (1,400) Split (1,386) Hacksaw Ridge (1,386)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,139) Legion (7,331) Supernatural (7,219) Arrow (5,442) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,551) Black Sails (3,502) Taboo (3,434) Vikings (3,369) Suits (3,011) Legends of Tomorrow (2,895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017