Giriş Kayıt
Antonia Cäcilia Holfelder

Antonia Cäcilia Holfelder


Oyuncu

Antonia Cäcilia Holfelder, Hamburg, Almanya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Hamburg, Almanya
Diğer Bir İsmi: Antonia Hohlfelder | Antonia Holfelder
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Savaşın Gölgesinde
2012 Dram Oyuncu 7.1 11,484

Lilli Ve Sihirli Kitabı
2009 Komedi Oyuncu 5.2 359
2006 Suç Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 3.7 221
2002 Komedi Oyuncu 6.7 932

Anatomi
2000 Korku Oyuncu 6.1 10,306
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,775
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017