Giriş Kayıt
Antonia Cäcilia Holfelder

Antonia Cäcilia Holfelder


Oyuncu

Antonia Cäcilia Holfelder, Hamburg, Almanya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Hamburg, Almanya
Diğer Bir İsmi: Antonia Hohlfelder | Antonia Holfelder
Boyu: 1.64 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 5.0 71

Savaşın Gölgesinde
2012 Dram Oyuncu 7.1 12,363

Lilli Ve Sihirli Kitabı
2009 Komedi Oyuncu 5.2 359
2006 Suç Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 3.7 221
2002 Komedi Oyuncu 6.7 932

Anatomi
2000 Korku Oyuncu 6.1 10,306

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,850
Film Altyazıları
Dunkirk (5,991) The Mountain Between Us (4,229) It (3,847) Stronger (2,385) Mother! (1,955) American Made (1,822) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Loving Vincent (1,148) The Foreigner (872) Detroit (799)
Dizi Altyazıları
Vikings (9,515) Shameless (6,710) Mr. Robot (4,291) Game of Thrones (3,749) Supernatural (2,069) Peaky Blinders (1,933) Manhunt: Unabomber (1,838) Lucifer (1,799) Designated Survivor (1,646) The Big Bang Theory (1,620)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017