Giriş Kayıt
John Holderried

John Holderried


Yapımcı, Oyuncu, Müzisyen

John Holderried, yapımcı, oyuncu, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aldatma
2013 Animasyon Çeşitli 7.1 544

Halk George Lucas'a Karşı
2010 Belgesel Oyuncu 6.7 3,701
2010 Animasyon Çeşitli 7.1 157
2005 Animasyon Çeşitli 7.4 492

Saçlar Yukarı
2004 Animasyon Yapımcı 6.9 701

Mutant Uzaylılar
2001 Animasyon Yapımcı
Oyuncu
6.9 870
1997 Animasyon Oyuncu
Yapımcı
Müzik
7.0 1,443
Film Altyazıları
Live by Night (12,097) Resident Evil: The Final Chapter (5,841) Why Him? (4,798) Rogue One (3,924) Patriots Day (3,070) Hidden Figures (2,943) Assassin's Creed (2,934) Paterson (2,163) Allied (2,158) Split (2,139)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,013) The 100 (3,681) Legion (3,143) Into the Badlands (2,825) The Originals (2,591) The Last Kingdom (2,254) Arrow (1,994) Vikings (1,816) The Expanse (1,759) Designated Survivor (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017