Giriş Kayıt
Monett Holderer

Monett Holderer


Sesler

Monett Holderer, sesler. Passion Play (2010), Warlock: The Armageddon (1993), Seks ve Kahvaltı (2007), Double Identity (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Monette Beckfold | Monette Becktold | Monette Hold
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Sesler 5.8 912
2010 Dram Sesler 5.0 7,516
2010 Aksiyon Sesler 7.4 54,607
2010 Komedi Sesler 4.9 8,370

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Sesler 7.8 16,064
2010 Aksiyon Sesler 7.4 1,008
2009 Suç Sesler 4.5 2,141
2009 Dram Sesler 6.5 8,275
2009 Animasyon Sesler    
2008 Suç Sesler 8.1 141,898

88 Dakika
2007 Suç Sesler 5.9 68,962

Seks ve Kahvaltı
2007 Komedi Sesler 5.0 3,845

Dehşet Gecesi
2007 Korku Sesler 4.1 817
2007 Kısa Metraj Sesler 6.5 106

Futbolcu Kız
2007 Biyografi Sesler 6.2 3,655
2006 Komedi Sesler 7.3 4,557

Tom Ve Jerry : Hızlı Ve Kürklü
2005 Animasyon Sesler    

Doğaüstü
2005 Dram Sesler 8.6 318,186
2005 Komedi Sesler 7.1 790
2004 Animasyon Sesler 7.3 7,674
2004 Dram Sesler 5.6 1,211

Bionicle: Işığın Maskesi
2003 Animasyon Sesler 5.7 2,195

Coronado Macerası
2003 Aksiyon Sesler 4.5 1,387
2003 Animasyon Sesler 6.7 3,253
2003 Gerilim Sesler    

Çılgın İkili
2002 Aksiyon Sesler 5.6 6,236

Hey Arnold!
2002 Animasyon Sesler 5.9 4,644
2001 Macera Sesler 7.5 102,976
2001 Animasyon Sesler    
2000 Animasyon Sesler    

Scooby Doo ve Uzaylı İstilacılar
2000 Animasyon Sesler 6.8 3,344
2000 Animasyon Sesler 7.3 3,663
1999 Animasyon Sesler 7.0 2,281

Sünger Bob Kare Pantolon
1999 Animasyon Sesler 8.1 65,514
1999 Dram Sesler 6.0 2,233
1998 Komedi Sesler 3.0 1,160
1997 Animasyon Sesler 7.9 17,683

Falcı
1996 Korku Sesler 5.7 22,592
1996 Aksiyon Sesler 4.8 347

Dişçi
1996 Korku Sesler 5.1 6,437
1996 Komedi Sesler 7.0 1,037

Çalınan Hayatlar
1996 Biyografi Sesler 7.3 2,899
1996 Aksiyon Sesler    
1996 Komedi Sesler 5.9 808
1995 Suç Sesler 5.7 1,155
1995 Gerilim Sesler 5.1 263
1995 Aksiyon Sesler 3.7 331
1995 Aksiyon Sesler 5.1 2,002
1995 Aksiyon Sesler 5.1 552

Kehanet
1995 Korku Sesler 6.6 25,735
1995 Korku Sesler 4.0 5,371
1995 Komedi Sesler    
1995 Macera Sesler 3.0 349
1994 Dram Sesler 6.1 1,216

Küçük Canavarlar 4
1994 Komedi Sesler 2.5 1,554
1993 Fantastik Sesler 5.3 3,997
1991 Korku Sesler 4.3 289

Pijama Partisi Katliamı 3
1990 Komedi Sesler 4.4 1,806
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,002) Stronger (5,361) The Foreigner (4,298) Flatliners (3,708) Dunkirk (3,012) Beyond Skyline (2,164) American Made (1,992) Kingsman: The Golden Circle (1,744) Loving Vincent (1,702) It (1,638)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017