Giriş Kayıt
Eddie Holden

Eddie Holden (63)


Oyuncu

Eddie Holden, 04 Nisan 1901 Oklahoma, ABD doğumlu oyuncu. Kuduran Canavar (1942) yapımıyla biliniyor.12 Temmuz 1964 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Nisan 1901
Ölüm Tarihi: 12 Temmuz 1964
Doğum Yeri: Oklahoma, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1942 41 Animasyon Oyuncu 7.3 100,939

Kuduran Canavar
1942 41 Dram Oyuncu 3.1 1,158

Uçan Fil Dumbo
1941 40 Animasyon Oyuncu 7.3 91,877
1938 37 Aile Oyuncu 7.7 1,587
1936 35 Animasyon Oyuncu 7.1 455
1935 34 Animasyon Oyuncu 7.4 1,371
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017