Giriş Kayıt
Hannelore Hoger

Hannelore Hoger (74)


Oyuncu

Hannelore Hoger, 20 Ağustos 1942 Hamburg, Almanya doğumlu oyuncu. Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru (1975), (2015) Heidi (2015), (1978) Deutschland im Herbst (1978), (2009) Kral Henry (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1942
Doğum Yeri: Hamburg, Almanya
Burcu: Aslan
Boyu: 1.62 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 73 Oyuncu 7.5 1,470
2015 73 Belgesel 7.0 6
2014 72 Komedi Oyuncu 6.3 29

Kral Henry
2009 67 Biyografi Oyuncu 6.0 952
2008 66 Belgesel Oyuncu    
1998 Suç Oyuncu    
1992 Dram Oyuncu    
1983 41 Belgesel Oyuncu 7.2 94
1979 37 Dram Oyuncu 7.1 119
1978 36 Belgesel Oyuncu 7.1 853
1977 35 Oyuncu 6.6 24

Katharina Blum'un Çiğnenen Onuru
1975 33 Suç Oyuncu 7.5 2,929
1970 Suç Oyuncu 7.3 1,772
1968 26 Dram Oyuncu 6.9 260
Film Altyazıları
Rogue One (6,914) Resident Evil: The Final Chapter (4,780) Brimstone (3,398) Assassin's Creed (2,887) Split (2,800) The Great Wall (1,661) Paterson (1,534) The Institute (1,488) Passengers (1,171) Collateral Beauty (1,059)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,519) Legion (5,264) Into the Badlands (3,438) Arrow (2,983) Black Sails (2,496) Legends of Tomorrow (2,011) Vikings (1,893) 24: Legacy (1,823) Iron Fist (1,680) Game of Thrones (1,656)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017