Giriş Kayıt
Robert Hogan

Robert Hogan (84)


Oyuncu

Robert Joseph Hogan, 28 Eylül 1933 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Sweet Land (2005), Maze (2000), (1998) Tehlikeli Tür 2: Tendeki Vahşet (1998), (2014) A Good Marriage (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Joseph Hogan
Doğum Tarihi: 28 Eylül 1933
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Bob Hogan | Robert J. Hogan
Burcu: Terazi
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 83 Komedi Oyuncu 5.5 776
2014 81 Gerilim Oyuncu 5.2 7,530
2011 Biyografi Oyuncu 7.4 12,495
2008 75 Dram Oyuncu 6.2 120
2007 74 Dram Oyuncu 6.0 2,562
2005 72 Dram Oyuncu 7.3 3,124
2002 Suç Oyuncu 9.3 221,764
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,679
2001 68 Dram Oyuncu 6.4 322
2000 67 Dram Oyuncu 6.6 731
2000 67 Dram Oyuncu    

Tehlikeli Tür 2: Tendeki Vahşet
1998 65 Aksiyon Oyuncu 4.3 24,261
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,280
1987 Dram Oyuncu 5.8 280

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 14,542
1979 Komedi Oyuncu    
1977 Dram Oyuncu    
1976 Dram Oyuncu 7.3 4,031
1974 Suç Oyuncu 8.1 5,472

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Oyuncu 7.1 6,812
1974 Dram Oyuncu    

Batı Dünyası
1973 40 Aksiyon Oyuncu 7.0 41,788
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,738
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,984
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,926
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 15,104
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,270
1965 Komedi Oyuncu 7.9 6,766
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,664
1963 Aksiyon Oyuncu    
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,584
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,886
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018