Giriş Kayıt
Robert Hogan

Robert Hogan (83)


Oyuncu

Robert Joseph Hogan, 28 Eylül 1933 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Sweet Land (2005), Maze (2000), (1998) Tehlikeli Tür 2: Tendeki Vahşet (1998), (2014) A Good Marriage (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Robert Joseph Hogan
Doğum Tarihi: 28 Eylül 1933
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Bob Hogan | Robert J. Hogan
Burcu: Terazi
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 83 Komedi Oyuncu 5.1 278
2014 81 Gerilim Oyuncu 5.2 6,671
2011 78 Dram Oyuncu    
2008 75 Dram Oyuncu 6.2 120
2007 74 Dram Oyuncu 6.0 2,562
2005 72 Dram Oyuncu 7.3 3,124
2002 Suç Oyuncu 9.4 204,301
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,770
2001 68 Dram Oyuncu 6.4 322
2000 67 Dram Oyuncu 6.6 731
2000 67 Dram Oyuncu    

Tehlikeli Tür 2: Tendeki Vahşet
1998 65 Aksiyon Oyuncu 4.3 23,420
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,028
1987 Dram Oyuncu 5.8 280

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 13,601
1979 Komedi Oyuncu    
1977 Dram Oyuncu    
1976 Dram Oyuncu 7.3 3,652
1974 Suç Oyuncu 8.2 5,042

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Oyuncu 7.1 6,112
1974 Dram Oyuncu    

Batı Dünyası
1973 40 Aksiyon Oyuncu 7.0 37,374
1973 Suç Oyuncu 6.9 1,454

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Oyuncu 7.3 3,655
1971 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,664
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,856
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 13,706
1965 Dram Oyuncu 5.3 4,992
1965 Komedi Oyuncu 7.9 6,218
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,463
1963 Aksiyon Oyuncu    
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,506
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,542
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017