Giriş Kayıt
Harry F. Hogan

Harry F. Hogan


Yapım Yöneticisi, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

Harry F. Hogan, yapım yöneticisi, yönetmen asistanı, yapımcı. Miras (1949), Günahsız Melek (1948), Five Graves to Cairo (1943), Union Station (1950) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Harry Hogan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 680
1970 Western Yapım Yöneticisi 6.2 154

Cehennemde iki Adam
1968 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 5,983

Kanlı Kumsal
1967 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 977
1966 Western Yapım Yöneticisi 6.4 355
1959 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.3 1,283

Beraber Yaşayalım
1956 Dram Yapımcı
Çeşitli
7.5 5,063
1950 Suç Çeşitli 6.8 1,659
1950 Western Çeşitli 6.7 544
1950 Komedi Çeşitli 6.2 321

Miras
1949 Dram Çeşitli 8.3 10,522

Günahsız Melek
1948 Komedi Çeşitli 7.4 5,132

Mağlup Edilemeyenler
1947 Macera Çeşitli 7.2 1,367
1944 Macera Yönetmen Asistanı 6.3 484
1943 Gerilim Çeşitli 7.4 4,004
1941 Dram Çeşitli 6.3 234
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017