Giriş Kayıt
Gabriel Hogan

Gabriel Hogan (44)


Oyuncu

Gabriel Hogan, 01 Ocak 1973 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. Mezarına Tüküreceğim 3 (2015), Ice Soldiers (2013), King (2011), (2004) Wonderfalls (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1973
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Diğer Bir İsmi: Gaberiel Hogan | Gabe Hogan
Takma İsmi: Gabe
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu 6.4 189
2017 Dram Oyuncu 7.3 92
2016 Komedi Oyuncu 6.2 351
2016 43 Gerilim Oyuncu 5.9 9
2016 Gizem Oyuncu 6.9 255
2016 Dram Oyuncu 7.0 370
2015 Gizem Oyuncu 7.1 437

Mezarına Tüküreceğim 3
2015 42 Suç Oyuncu 5.2 7,976
2013 40 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,992
2013 40 Gizem Oyuncu    
2012 39 Komedi Oyuncu 5.5 326
2011 Suç Oyuncu 6.8 1,018
2010 Suç Oyuncu 7.1 412
2010 Aile Oyuncu 7.6 327
2010 37 Aksiyon Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 7.6 40,525
2008 Dram Oyuncu 6.9 256

Son Yolculuk
2008 35 Macera Oyuncu 7.1 9,674
2008 35 Romantik Oyuncu 5.7 355
2008 35 Biyografi Oyuncu    
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 629
2008 Aksiyon Oyuncu 7.8 14,999
2008 Dram Oyuncu 5.5 112
2007 Dram Oyuncu 8.3 5,911
2005 32 Aksiyon Oyuncu    
2005 32 Dram Oyuncu    
2005 32 Dram Oyuncu    

Bulutların Üzerinde
2004 31 Dram Oyuncu 6.6 12,886
2004 Komedi Oyuncu 8.3 11,018
2004 Biyografi Oyuncu 4.9 110
2003 Suç Oyuncu 8.6 1,131
1997 24 Komedi Oyuncu 7.1 3,515
1996 Dram Oyuncu 8.1 288
1995 22 Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017