Giriş Kayıt
Cindy Hogan

Cindy Hogan


Oyuncu, Dublör

Cindy Hogan, oyuncu, dublör. (2013) Muhteşem Yaratıklar (2013), (1997) RocketMan (1997), (2017) The Case for Christ (2017), (2015) June (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu 5.9 3,759

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Dublör 7.2 214,666
2015 Korku Oyuncu 4.2 1,076
2014 Dram Oyuncu 4.1 287
2013 Dram Oyuncu 3.4 209

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Oyuncu 6.2 74,142
2011 Dram Oyuncu 6.7 69
2009 Komedi Oyuncu 7.4 15,834
2007 Dram Oyuncu 7.2 5,730
2004 Dram Oyuncu    

Veronica Mars 3
2004 Dram Oyuncu 8.4 58,003
2001 Aksiyon Oyuncu    
1997 Komedi Oyuncu 5.9 7,786
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,721
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017