Giriş Kayıt
Cindy Hogan

Cindy Hogan


Oyuncu, Dublör

Cindy Hogan, oyuncu, dublör. Muhteşem Yaratıklar (2013) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.6 2,443

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Dublör 7.2 204,128
2015 Korku Oyuncu 4.2 1,076
2013 Dram Oyuncu 3.4 209

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Oyuncu 6.2 72,894
2011 Dram Oyuncu 6.7 69
2011 Dram Oyuncu    
2009 Komedi Oyuncu 7.4 15,619
2007 Dram Oyuncu 7.2 5,665
2004 Dram Oyuncu    

Veronica Mars 3
2004 Dram Oyuncu 8.4 57,554
2001 Aksiyon Oyuncu    
1997 Komedi Oyuncu 5.9 7,720
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 12,503
Film Altyazıları
Baywatch (12,421) 6 Days (2,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,875) Dangal (2,500) Dunkirk (1,873) Lady Macbeth (1,375) King Arthur: Legend of the Sword (1,273) Security (1,252) Wakefield (1,119) Alien: Covenant (1,057)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,858) Rick and Morty (4,822) The Defenders (3,566) The Strain (3,257) Suits (2,117) Preacher (1,618) Mr. Mercedes (1,487) The Last Ship (1,357) Fargo (1,303) The Sinner (1,207)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017