Giriş Kayıt
Cindy Hogan

Cindy Hogan


Oyuncu, Dublör

Cindy Hogan, oyuncu, dublör. (2013) Muhteşem Yaratıklar (2013), (1997) RocketMan (1997), (2017) The Case for Christ (2017), (2015) June (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu 6.1 5,231

Cloverfield Yolu No:10
2016 Dram Dublör 7.2 236,305
2015 Korku Oyuncu 4.2 1,076
2014 Dram Oyuncu 4.1 287
2013 Dram Oyuncu 3.4 209

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Oyuncu 6.2 76,118
2011 Dram Oyuncu 6.7 69
2009 Komedi Oyuncu 7.4 16,241
2007 Dram Oyuncu 7.3 5,812
2004 Dram Oyuncu    

Veronica Mars 3
2004 Dram Oyuncu 8.4 58,836
2001 Aksiyon Oyuncu    
1997 Komedi Oyuncu 5.9 7,991
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,054
Dizi Altyazıları
Westworld (7,287) Supernatural (5,493) The 100 (4,178) The Flash (4,049) La casa de papel (3,976) Legion (2,844) Arrow (2,689) Gotham (2,643) The Expanse (2,446) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,353)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018