Giriş Kayıt
Brandon K. Hogan

Brandon K. Hogan


Yapımcı, Editör, Makyaj, Senarist

Brandon K. Hogan, yapımcı, editör, makyaj, senarist. Vahşi Bellek (2006), Girl (1998), Puerto Ricans in Paris (2015), Afghan Knights (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapımcı    
2016 Komedi Yapımcı 4.3 6,266
2016 Gerilim Yapımcı 4.1 2,717

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon 6.7 453,275
2016 Komedi Yapımcı 7.3 46
2016 Dram Yapımcı 5.3 1,810
2015 Komedi Yapımcı 5.2 905
2014 Aksiyon Yapımcı 5.7 1,084
2011 Dram Yapımcı 6.6 96
2010 Komedi Yapımcı 5.4 538
2009 Korku Yapımcı    

Yıldırım
2009 Aksiyon Yapımcı    
2009 Aksiyon Yapımcı    
2007 Macera Senarist
Yapımcı
3.1 654

Vahşi Bellek
2006 Dram Yapımcı 5.3 1,484

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Yapımcı 4.6 12,356

Mavi Korku
1999 Aksiyon Editorial Department 5.8 102,154

Asker
1998 Aksiyon Editorial Department 6.0 45,136
1998 Komedi Yapımcı 5.9 2,364

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Editorial Department 7.5 268,760

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Editorial Department 6.6 32,617

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Editorial Department 5.1 12,328

Ateş Altında
1997 Aksiyon Editorial Department 4.9 13,795

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Çeşitli 3.7 195,816
1997 Aksiyon Editorial Department 7.2 6,290
1997 Komedi Editorial Department 5.9 34,943

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Editorial Department 6.3 177,987
1996 Animasyon Editorial Department 6.3 117,660

İftiranın Bedeli
1996 Aksiyon Editorial Department 5.3 15,602

Silici
1996 Aksiyon Editorial Department 6.1 86,917

Kritik Karar
1996 Aksiyon Editorial Department 6.4 41,939

Kopya Cinayetler
1995 Suç Editorial Department 6.6 43,548

Vahşi Av
1995 Macera Yapımcı 5.1 176
1991 Tarihi Makyaj    
- Dram Yapımcı    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,661) Doctor Strange (7,781) John Wick: Chapter 2 (7,774) Allied (7,085) Moana (5,296) Lion (3,842) Arrival (3,786) Forushande (3,416) Hacksaw Ridge (2,657) Split (2,465)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,631) Vikings (5,287) Supernatural (5,073) The Expanse (4,586) The Flash (4,351) Suits (3,966) Sherlock (3,071) The Big Bang Theory (2,906) Blindspot (2,691) Arrow (2,337)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017