Giriş Kayıt
Brandon K. Hogan

Brandon K. Hogan


Yapımcı, Editör, Makyaj, Senarist

Brandon K. Hogan, yapımcı, editör, makyaj, senarist. Vahşi Bellek (2006), Girl (1998), Puerto Ricans in Paris (2015), Afghan Knights (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Yapımcı    
2016 Komedi Yapımcı 4.3 6,609
2016 Gerilim Yapımcı 4.2 2,824

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon 6.7 462,516
2016 Komedi Yapımcı 5.3 188
2016 Dram Yapımcı 5.3 1,913
2015 Komedi Yapımcı 5.2 905
2014 Aksiyon Yapımcı 5.7 1,084
2011 Dram Yapımcı 6.6 96
2010 Komedi Yapımcı 5.4 538
2009 Korku Yapımcı    

Yıldırım
2009 Aksiyon Yapımcı    
2009 Aksiyon Yapımcı    
2007 Macera Senarist
Yapımcı
3.1 654

Vahşi Bellek
2006 Dram Yapımcı 5.3 1,484

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Yapımcı 4.6 12,356

Mavi Korku
1999 Aksiyon Editorial Department 5.8 102,738

Asker
1998 Aksiyon Editorial Department 6.0 45,289
1998 Komedi Yapımcı 5.9 2,364

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Editorial Department 7.5 270,581

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Editorial Department 6.6 32,741

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Editorial Department 5.1 12,328

Ateş Altında
1997 Aksiyon Editorial Department 4.9 13,795

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Çeşitli 3.7 196,847
1997 Aksiyon Editorial Department 7.2 6,318
1997 Komedi Editorial Department 5.9 35,120

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Editorial Department 6.3 178,833
1996 Animasyon Editorial Department 6.3 118,777

İftiranın Bedeli
1996 Aksiyon Editorial Department 5.3 15,602

Silici
1996 Aksiyon Editorial Department 6.1 87,435

Kritik Karar
1996 Aksiyon Editorial Department 6.4 42,184

Kopya Cinayetler
1995 Suç Editorial Department 6.6 43,787

Vahşi Av
1995 Macera Yapımcı 5.1 176
1991 Tarihi Makyaj    
- Dram Yapımcı    
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,160) Live by Night (7,453) Hidden Figures (5,697) Rogue One (5,118) Split (4,758) Paterson (4,044) Assassin's Creed (3,998) Patriots Day (3,885) Allied (3,514) Passengers (1,603)
Dizi Altyazıları
Legion (9,324) Arrow (5,583) The 100 (3,641) The Flash (3,412) The Expanse (3,146) Designated Survivor (2,617) Colony (2,553) The Originals (2,128) The Last Kingdom (2,039) Vikings (2,022)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017