Giriş Kayıt
Brandon K. Hogan

Brandon K. Hogan


Yapımcı, Editör

Brandon K. Hogan, yapımcı, editör. Vahşi Bellek (2006), Girl (1998), Puerto Ricans in Paris (2015), Life Blood (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gizem Yapımcı 4.4 439
2017 Dram Yapımcı 6.3 982
2017 Aksiyon Yapımcı    
2016 Komedi Yapımcı 5.3 137
2016 Komedi Yapımcı 4.3 8,362
2016 Gerilim Yapımcı 4.9 5,045

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon 6.6 509,102
2016 Komedi Yapımcı 5.6 317
2016 Dram Yapımcı 5.4 2,297
2015 Komedi Yapımcı 5.2 905
2014 Aksiyon Yapımcı 5.7 1,084
2011 Dram Yapımcı 6.6 96
2010 Komedi Yapımcı 5.4 538
2009 Korku Yapımcı 4.0 773

Yıldırım
2009 Aksiyon Yapımcı    
2009 Aksiyon Yapımcı    
2007 Macera Senarist
Yapımcı
3.1 654

Vahşi Bellek
2006 Dram Yapımcı 5.3 1,484

Ölümüne Savaş
2002 Aksiyon Yapımcı 4.6 12,356

Mavi Korku
1999 Aksiyon Editorial Department 5.8 106,726

Asker
1998 Aksiyon Editorial Department 6.0 46,507
1998 Komedi Yapımcı 5.9 2,364

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Editorial Department 7.5 281,465

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi Editorial Department 6.6 33,513

Sürpriz Babalar
1997 Komedi Editorial Department 5.1 12,328

Ateş Altında
1997 Aksiyon Editorial Department 5.0 14,580

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Çeşitli 3.7 203,779
1997 Aksiyon Editorial Department 7.2 6,318
1997 Komedi Editorial Department 5.9 36,515

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Editorial Department 6.3 184,792
1996 Animasyon Editorial Department 6.3 126,083

İftiranın Bedeli
1996 Aksiyon Editorial Department 5.3 16,273

Silici
1996 Aksiyon Editorial Department 6.1 90,603

Kritik Karar
1996 Aksiyon Editorial Department 6.4 43,700

Kopya Cinayetler
1995 Suç Editorial Department 6.6 45,386

Vahşi Av
1995 Macera Yapımcı 5.1 176
1991 Tarihi Makyaj    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,933) Stronger (5,328) The Foreigner (4,107) Flatliners (3,657) Dunkirk (2,961) Beyond Skyline (2,119) American Made (1,964) Kingsman: The Golden Circle (1,712) Loving Vincent (1,686) It (1,603)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017