Giriş Kayıt
David A. Hoffman

David A. Hoffman (41)


Kameraman, Yönetmen Asistanı, Yapımcı

David A. Hoffman, 03 Mart 1976 Evanston, Illinois, ABD doğumlu kameraman, yönetmen asistanı, yapımcı. İnsan Kırkayak 3 (2015), Cougars, Inc. (2011), Scary or Die (2012), Feud (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Mart 1976
Doğum Yeri: Evanston, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Dave Hoffman | David Hoffman
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 41 Kısa Metraj Kameraman    
2017 41 Dram Çeşitli    
2017 41 Dram Çeşitli    
2017 41 Komedi Kameraman    
2017 Biyografi Kameraman 8.6 9,745
2017 41 Komedi Kameraman 4.2 716
2017 41 Komedi Kameraman 6.1 112
2017 41 Kameraman    
2016 40 Dram Çeşitli 4.4 115
2016 40 Suç Kameraman 8.5 12
2015 39 Bilim-Kurgu Kameraman 5.3 30
2015 39 Komedi Kameraman 6.2 1,097

İnsan Kırkayak 3
2015 39 Korku Kameraman 2.8 10,314
2014 38 Gizem Kameraman 2.5 150
2014 38 Aksiyon Kameraman
Taşıma Bölümü
3.1 696
2014 38 Komedi Kameraman 6.0 24
2013 37 Gerilim Çeşitli 4.7 333
2013 37 Komedi Kameraman 5.1 682
2013 37 Komedi Kameraman 8.4 92
2013 37 Dram Kameraman    
2013 37 Komedi Kameraman 6.3 8,108
2013 37 Korku Kameraman 3.5 384
2013 37 Gerilim Kameraman 5.2 717
2012 36 Gerilim Kameraman 3.4 460
2012 36 Gerilim Kameraman 5.4 2,404
2012 36 Korku Kameraman 4.0 3,388
2012 36 Komedi Kameraman 5.0 1,373
2012 36 Komedi Kameraman 6.5 8,633

Video Oyun Lisesi
2012 Aksiyon Kameraman 7.7 11,539
2012 36 Komedi Kameraman 4.6 240
2012 36 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 376
2012 36 Dram Kameraman    
2011 35 Komedi Kameraman 5.1 3,667
2011 Reality-TV Çeşitli 6.7 42
2009 33 Komedi Kameraman 6.5 368
2008 32 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
5.3 96
2008 32 Dram 5.4 377
2007 31 Dram Editorial Department 6.3 1,954
2007 31 Korku Yapımcı    
2006 Kısa Metraj Kameraman 8.1 697

Ölülerin Gecesi
2004 28 Korku Editör    
2004 28 Suç Çeşitli    
2002 26 Dram Çeşitli 5.3 199
2001 25 Aksiyon Çeşitli    
2001 Game-Show Çeşitli 5.6 5,524
Dizi Altyazıları
Vikings (13,913) Supernatural (5,957) Mr. Robot (5,483) The Big Bang Theory (4,716) Gotham (3,703) Game of Thrones (3,547) Arrow (2,711) The Flash (2,558) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,481) Shameless (2,472)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017