Giriş Kayıt
Craig Hoffman

Craig Hoffman


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Craig Hoffman, senarist, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aile Reisi
1999 Animasyon Yapımcı
Senarist
Oyuncu
8.3 248,003
1997 Komedi Senarist
Yapımcı
   
1990 Komedi Senarist 7.0 828
1988 Komedi Senarist 7.0 5,143
1988 Komedi Senarist
Yapımcı
Çeşitli
8.3 29,152
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,994) Allied (12,194) Moana (7,782) Lion (5,871) Arrival (4,053) Hacksaw Ridge (3,417) Assassin's Creed (3,150) Nocturnal Animals (3,147) Shut In (2,381) Underworld: Blood Wars (2,322)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,723) Taboo (8,961) The Expanse (7,747) Legion (6,219) Arrow (6,008) The Big Bang Theory (5,889) Vikings (4,853) The Blacklist (3,409) Suits (3,167) Sherlock (3,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017