Giriş Kayıt
Bernard Hoffer

Bernard Hoffer (82)


Müzisyen, Müzisyen

Bernard Hoffer, 14 Ekim 1934 Zurich, İsviçre doğumlu müzisyen, müzisyen. The Return of the King (1980) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ekim 1934
Doğum Yeri: Zurich, İsviçre
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Müzik 7.9 5,114
1992 58 Animasyon Müzik 7.1 104
1986 Aksiyon Müzik 7.3 1,714
1985 51 Aile Müzik    
1985 Animasyon Müzik
Müzik
7.9 12,716
1981 47 Dram Müzik
Müzik
6.0 368
1980 46 Animasyon Müzik    
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017