Giriş Kayıt
Bernard Hoffer

Bernard Hoffer (83)


Müzisyen, Müzisyen

Bernard Hoffer, 14 Ekim 1934 Zurich, İsviçre doğumlu müzisyen, müzisyen. Kralın Dönüşü (1980) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ekim 1934
Doğum Yeri: Zurich, İsviçre
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Animasyon Müzik 7.9 5,568
1992 58 Animasyon Müzik 7.1 104
1986 Aksiyon Müzik 7.3 1,714
1985 51 Aile Müzik    
1985 Animasyon Müzik
Müzik
7.9 13,803
1981 47 Dram Müzik
Müzik
6.0 368

Kralın Dönüşü
1980 46 Animasyon Müzik 5.7 3,027
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018