Giriş Kayıt
Marcel Hoehn

Marcel Hoehn


Yapımcı

Marcel Hoehn, yapımcı. The Headsman (2005), Dark Star: HR Gigers Welt (2014), Secret défense (1998), Ateşkes (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Yapımcı 7.0 698
2012 Dram Yapımcı 5.6 92
2011 Belgesel Yapımcı 6.6 36
2010 Dram Yapımcı 6.3 121
2009 Yapımcı 6.7 301
2006 Komedi Yapımcı 6.6 248
2005 Dram Yapımcı 6.1 864

Bolca Martha
2001 Komedi Yapımcı 7.3 6,915
1998 Suç Yapımcı 7.3 631
1997 Belgesel Yapımcı 7.8 34

Ateşkes
1997 Dram Yapımcı 6.7 1,337
1994 Dram Yapımcı 6.7 56

Tosca'nın Öpücüğü
1984 Belgesel Yapımcı 8.0 140
1982 Dram Yapımcı 6.6 96
1979 Komedi Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Vikings (9,411) Supernatural (4,045) Mr. Robot (3,970) Game of Thrones (3,413) The Big Bang Theory (3,309) Gotham (3,076) Shameless (3,053) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,934) Arrow (2,894) The Flash (1,951)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017