Giriş Kayıt
John Hodgkinson

John Hodgkinson


Oyuncu

John Hodgkinson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.5 439
2014 Komedi Oyuncu 7.8 84
2013 Dram Oyuncu 6.2 256
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 557,397
2009 Suç Oyuncu 8.0 8,724
2008 Suç Oyuncu 7.8 1,237
2003 Komedi Oyuncu 8.6 39,717

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi Oyuncu 3.6 4,631
2000 Komedi Oyuncu 7.6 7,398
2000 Dram Oyuncu 5.2 793
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,232

Yürek Yangını
1997 Romantik Oyuncu 7.3 3,452
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,347
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017