Giriş Kayıt
John Hodgkinson

John Hodgkinson


Oyuncu

John Hodgkinson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.5 428
2014 Komedi Oyuncu 7.8 84
2013 Dram Oyuncu 6.2 256
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 545,422
2009 Suç Oyuncu 7.9 8,257
2008 Suç Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 8.6 37,821

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi Oyuncu 3.6 4,631
2000 Komedi Oyuncu 7.6 7,200
2000 Dram Oyuncu 5.2 765
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,151

Yürek Yangını
1997 Romantik Oyuncu 7.3 3,452
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,163
Film Altyazıları
Gold (2,477) Get Out (1,638) Personal Shopper (1,517) Logan (1,403) Silence (1,261) The Age of Shadows (955) Split (904) La La Land (871) Rings (836) The Fate of the Furious (768)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,857) The Flash (4,188) Into the Badlands (3,125) Gotham (2,159) The Blacklist (1,724) Fargo (1,674) The Last Kingdom (1,396) Vikings (1,370) Game of Thrones (1,363) Billions (1,181)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017