Giriş Kayıt
John Hodgkinson

John Hodgkinson


Oyuncu

John Hodgkinson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.7 545
2014 Komedi Oyuncu 7.8 84
2013 Dram Oyuncu 6.2 256
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 569,886
2009 Suç Oyuncu 8.0 9,176
2008 Suç Oyuncu 7.8 1,237
2003 Komedi Oyuncu 8.6 41,964

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi Oyuncu 3.6 4,631
2000 Komedi Oyuncu 7.6 7,628
2000 Dram Oyuncu 5.1 857
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,358

Yürek Yangını
1997 Romantik Oyuncu 7.3 3,452
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,591
Dizi Altyazıları
Westworld (18,192) La casa de papel (3,563) Into the Badlands (2,691) The Flash (2,504) Supernatural (2,430) Legion (2,386) Krypton (2,231) Fear the Walking Dead (1,971) The Big Bang Theory (1,707) Gotham (1,652)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018