Giriş Kayıt
John Hodgkinson

John Hodgkinson


Oyuncu

John Hodgkinson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.5 383
2014 Komedi Oyuncu 7.8 84
2013 Dram Oyuncu 6.2 256
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 540,292
2009 Suç Oyuncu 8.0 8,090
2008 Suç Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 8.6 37,030

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi Oyuncu 3.6 4,631
2000 Komedi Oyuncu 7.6 7,109
2000 Dram Oyuncu 5.2 751
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,112

Yürek Yangını
1997 Romantik Oyuncu 7.3 3,452
1985 Dram Oyuncu 5.1 6,089
Film Altyazıları
Allied (9,501) Doctor Strange (9,491) Moana (7,981) Assassin's Creed (5,683) Lion (4,810) Arrival (3,724) Hacksaw Ridge (2,894) Nocturnal Animals (2,569) Fences (2,520) Forushande (1,924)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,956) Supernatural (7,558) The Expanse (4,668) Vikings (4,330) The Big Bang Theory (3,790) Suits (3,412) Legion (3,349) The Blacklist (3,286) Arrow (3,097) Sherlock (2,748)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017