Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
John Hodgkinson

John Hodgkinson


Oyuncu

John Hodgkinson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.3 318
2014 Komedi Oyuncu 7.8 84
2013 Dram Oyuncu 6.2 256
2012 Aksiyon Oyuncu 7.8 536,825
2009 Suç Oyuncu 8.0 8,020
2008 Suç Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 8.6 36,574

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi Oyuncu 3.6 4,631
2000 Komedi Oyuncu 7.6 7,055
2000 Dram Oyuncu 5.2 739
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,093

Yürek Yangını
1997 Romantik Oyuncu 7.3 3,452
1985 Dram Oyuncu 5.1 6,049
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017