Giriş Kayıt
Aldis Hodge

Aldis Hodge (30)


Oyuncu

Aldis Alexander Basil Hodge, 20 Eylül 1986 Onslow County, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu. Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016), Underground (2016), Kanlı Topraklar (2009), Straight Outta Compton (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Aldis Alexander Basil Hodge
Doğum Tarihi: 20 Eylül 1986
Doğum Yeri: Onslow County, North Carolina, ABD
Burcu: Başak
9.4 (5 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    

Gizli Sayılar
2016 30 Biyografi Oyuncu 7.8 113,980

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 30 Aksiyon Oyuncu 6.1 87,492
2016 Dram Oyuncu 7.8 3,588
2015 29 Biyografi Oyuncu 7.9 144,700
2014 Dram Oyuncu 8.1 15,045
2014 Dram Oyuncu    

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 27 Aksiyon Oyuncu 5.3 174,853

Gizli Oyun
2013 27 Dram Oyuncu 6.8 44,201

Kanlı Topraklar
2009 23 Aksiyon Oyuncu 4.3 2,963
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 36,716

Neşeli Ayaklar
2006 20 Animasyon Oyuncu 6.5 143,214

Amerikan Rüyaları
2006 20 Komedi Oyuncu 5.5 23,074

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 46,290
2005 19 Dram Oyuncu 6.3 10,022

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 311,768

Küçük Atina
2005 19 Komedi Oyuncu 5.6 879
2005 19 Suç Oyuncu 5.3 862
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093

Kadın Avcıları
2004 18 Komedi Oyuncu 6.2 88,256
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,421

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 69,408

Vay Anam Vay
2000 14 Aksiyon Oyuncu 5.1 70,699
2000 Komedi Oyuncu 7.0 2,618

Tutku Gülleri
1996 10 Romantik Oyuncu 6.0 6,881

Ölüm Yolunda
1995 9 Suç Çeşitli 7.6 76,921

Zor Ölüm 3
1995 9 Aksiyon Oyuncu 7.6 316,091

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 41,946
Film Altyazıları
Baywatch (15,344) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,742) Security (2,978) Dunkirk (2,500) Dangal (2,453) Lady Macbeth (2,195) 6 Days (2,014) Wakefield (1,757) King Arthur: Legend of the Sword (1,533) Alien: Covenant (1,199)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (139,014) The Defenders (8,562) Rick and Morty (3,758) The Strain (2,349) Suits (2,098) Mr. Mercedes (1,761) The Sinner (1,722) Fargo (1,246) Breaking Bad (1,152) Preacher (1,112)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017