Giriş Kayıt
Aldis Hodge

Aldis Hodge (31)


Oyuncu

Aldis Alexander Basil Hodge, 20 Eylül 1986 Onslow County, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu. Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016), Underground (2016), Kanlı Topraklar (2009), Straight Outta Compton (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Aldis Alexander Basil Hodge
Doğum Tarihi: 20 Eylül 1986
Doğum Yeri: Onslow County, North Carolina, ABD
Burcu: Başak
9.4 (5 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    

Gizli Sayılar
2016 30 Biyografi Oyuncu 7.8 124,266

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 30 Aksiyon Oyuncu 6.1 92,447
2016 Dram Oyuncu 7.8 3,683
2015 29 Biyografi Oyuncu 7.9 147,572
2014 Dram Oyuncu 8.1 15,435
2014 Dram Oyuncu    

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 27 Aksiyon Oyuncu 5.3 176,160

Gizli Oyun
2013 27 Dram Oyuncu 6.8 44,441

Kanlı Topraklar
2009 23 Aksiyon Oyuncu 4.3 2,963
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 36,988

Neşeli Ayaklar
2006 20 Animasyon Oyuncu 6.5 144,589

Amerikan Rüyaları
2006 20 Komedi Oyuncu 5.5 23,074

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 46,763
2005 19 Dram Oyuncu 6.3 10,022

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 315,623

Küçük Atina
2005 19 Komedi Oyuncu 5.6 879
2005 19 Suç Oyuncu 5.3 862
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093

Kadın Avcıları
2004 18 Komedi Oyuncu 6.2 88,778
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,421

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 69,746

Vay Anam Vay
2000 14 Aksiyon Oyuncu 5.1 71,251
2000 Komedi Oyuncu 7.0 2,641

Tutku Gülleri
1996 10 Romantik Oyuncu 6.0 6,881

Ölüm Yolunda
1995 9 Suç Çeşitli 7.6 77,484

Zor Ölüm 3
1995 9 Aksiyon Oyuncu 7.6 318,476

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 42,277
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017