Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Aldis Hodge

Aldis Hodge (30)


Oyuncu

Aldis Alexander Basil Hodge, 20 Eylül 1986 Onslow County, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu. Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016), Underground (2016), Kanlı Topraklar (2009), Straight Outta Compton (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Aldis Alexander Basil Hodge
Doğum Tarihi: 20 Eylül 1986
Doğum Yeri: Onslow County, North Carolina, ABD
Burcu: Başak
9.4 (5 Oy)
  • Currently 188/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 30 Dram Oyuncu 8.0 9,297

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 30 Aksiyon Oyuncu 6.2 34,639
2016 Dram Oyuncu 7.9 2,620
2015 29 Biyografi Oyuncu 7.9 132,476
2014 Dram Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 8.0 13,538

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 27 Aksiyon Oyuncu 5.3 169,653

Gizli Oyun
2013 27 Dram Oyuncu 6.8 43,062

Kanlı Topraklar
2009 23 Aksiyon Oyuncu 4.3 2,963
2008 Aksiyon Oyuncu 7.9 35,741

Neşeli Ayaklar
2006 20 Animasyon Oyuncu 6.5 137,386

Amerikan Rüyaları
2006 20 Komedi Oyuncu 5.5 22,729

Friday Night Lights 1
2006 Dram Oyuncu 8.7 44,368
2005 19 Dram Oyuncu 6.3 10,022

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 296,793

Küçük Atina
2005 19 Komedi Oyuncu 5.6 879
2005 19 Suç Oyuncu 5.3 862
2004 Aksiyon Oyuncu 9.5 15,093

Kadın Avcıları
2004 18 Komedi Oyuncu 6.2 85,999
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,421

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 68,153

Vay Anam Vay
2000 14 Aksiyon Oyuncu 5.1 68,598
2000 Komedi Oyuncu 7.0 2,521

Tutku Gülleri
1996 10 Romantik Oyuncu 6.0 6,881

Ölüm Yolunda
1995 9 Suç Çeşitli 7.6 74,729

Zor Ölüm 3
1995 9 Aksiyon Oyuncu 7.6 306,631

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 40,640
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017