Giriş Kayıt
Paul Hochman

Paul Hochman


Sesler

Paul Hochman, sesler. Kızıl Prenses (1985), Diner (1982), The Ice Pirates (1984), Death Hunt (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kızıl Prenses
1985 Aksiyon Sesler 5.0 33,853
1984 Komedi Sesler 5.7 8,672
1982 Komedi Sesler 7.2 16,545
1982 Dram Sesler 6.9 2,487
1981 Aksiyon Sesler 7.0 5,549

Zengin Ve Meşhur
1981 Dram Sesler 5.9 1,231
1979 Suç Sesler 5.8 1,101
Dizi Altyazıları
Westworld (5,615) La casa de papel (3,702) The 100 (2,836) The Expanse (2,726) The Flash (2,514) Supernatural (1,933) Legion (1,854) The Big Bang Theory (1,632) Krypton (1,547) Vikings (1,482)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018