Giriş Kayıt
Paul Hochman

Paul Hochman


Sesler

Paul Hochman, sesler. Red Sonja (1985), Diner (1982), The Ice Pirates (1984), Death Hunt (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Aksiyon Sesler 5.0 31,538
1984 Komedi Sesler 5.7 7,923
1982 Komedi Sesler 7.2 15,293
1982 Dram Sesler 6.9 2,213
1981 Aksiyon Sesler 7.0 5,103

Zengin Ve Meşhur
1981 Dram Sesler 5.9 1,231
1979 Suç Sesler 5.8 1,101
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017