Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Paul Hochman

Paul Hochman


Sesler

Paul Hochman, sesler. Red Sonja (1985), Diner (1982), The Ice Pirates (1984), Death Hunt (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Aksiyon Sesler 5.0 31,119
1984 Komedi Sesler 5.7 7,923
1982 Komedi Sesler 7.2 15,293
1982 Dram Sesler 6.9 2,162
1981 Aksiyon Sesler 7.0 5,103

Zengin Ve Meşhur
1981 Dram Sesler 5.9 1,231
1979 Suç Sesler 5.8 1,101
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017