Giriş Kayıt
Paul Hochman

Paul Hochman


Sesler

Paul Hochman, sesler. Red Sonja (1985), Diner (1982), The Ice Pirates (1984), Death Hunt (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Aksiyon Sesler 5.0 33,172
1984 Komedi Sesler 5.7 8,455
1982 Komedi Sesler 7.2 16,033
1982 Dram Sesler 6.9 2,353
1981 Aksiyon Sesler 7.0 5,549

Zengin Ve Meşhur
1981 Dram Sesler 5.9 1,231
1979 Suç Sesler 5.8 1,101
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018