Giriş Kayıt
Mark Hitchler

Mark Hitchler


Sanat Bölümü

Mark Hitchler, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 329,647

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 114,499

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 176,529

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 292,592

Kanun Benim
2008 Suç Sanat Bölümü 6.8 51,316

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 344,074

3:10 Treni
2007 Macera Sanat Bölümü 7.7 243,907

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 487,036
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 127,980

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 539,275

Xxx 2
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 53,485

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 260,633

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 187,990

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 172,184

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 374,170

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 839,861

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 432,132

Son Kale
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 58,448
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 262,120

Robot Adam
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 90,758

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 37,489
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 331,299

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 194,835
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 36,416
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.3 5,608
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017