Giriş Kayıt
Mark Hitchler

Mark Hitchler


Sanat Bölümü

Mark Hitchler, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolcuları
2016 Macera Sanat Bölümü 7.0 224,677

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 351,470

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 118,302

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 181,525

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 300,205

Kanun Benim
2008 Suç Sanat Bölümü 6.8 52,522

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 356,150

3:10 Treni
2007 Macera Sanat Bölümü 7.7 251,133

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 509,939
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 131,189

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 563,333

Xxx 2
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 58,198

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 267,217

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 192,694

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 177,137

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 385,286

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 878,764

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 444,542

Son Kale
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 59,987
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 270,705

Robot Adam
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 94,140

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 38,626
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 342,138

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 201,234
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 37,843
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.3 5,608
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017