Giriş Kayıt
Mark Hitchler

Mark Hitchler


Sanat Bölümü

Mark Hitchler, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolcuları
2016 Macera Sanat Bölümü 7.0 248,909

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 360,842

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 119,548

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 184,267

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 303,731

Kanun Benim
2008 Suç Sanat Bölümü 6.8 53,121

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 361,490

3:10 Treni
2007 Macera Sanat Bölümü 7.7 254,089

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 518,400
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 132,673

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 572,173

Xxx 2
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 58,995

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 270,099

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 194,719

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 179,266

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 389,871

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 894,250

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 449,649

Son Kale
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 60,684
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 274,442

Robot Adam
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 95,657

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 39,191
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 346,741

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 203,779
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 38,411
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.3 5,608
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,270) Stronger (5,559) The Foreigner (5,301) Flatliners (4,071) Dunkirk (3,256) Beyond Skyline (2,476) American Made (2,149) Kingsman: The Golden Circle (1,864) Loving Vincent (1,751) It (1,716)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017