Giriş Kayıt
Mark Hitchler

Mark Hitchler


Sanat Bölümü

Mark Hitchler, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolcuları
2016 Macera Sanat Bölümü 7.0 177,682

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 336,505

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 116,545

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 178,977

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 296,156

Kanun Benim
2008 Suç Sanat Bölümü 6.8 51,824

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 350,055

3:10 Treni
2007 Macera Sanat Bölümü 7.7 247,807

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 496,259
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 129,512

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 549,269

Xxx 2
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 55,927

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 263,814

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 190,478

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 174,620

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 379,911

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 856,165

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 438,396

Son Kale
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 59,175
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 266,430

Robot Adam
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 92,430

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 38,054
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 336,703

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 197,764
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 37,071
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.3 5,608
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017