Giriş Kayıt
Mark Hitchler

Mark Hitchler


Sanat Bölümü

Mark Hitchler, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 332,120

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 115,168

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 177,381

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 293,746

Kanun Benim
2008 Suç Sanat Bölümü 6.8 51,527

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 346,135

3:10 Treni
2007 Macera Sanat Bölümü 7.7 245,173

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 490,384
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 128,572

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 542,916

Xxx 2
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 54,720

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 261,766

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 188,950

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 172,993

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 376,195

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 844,891

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 434,284

Son Kale
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 58,692
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 263,771

Robot Adam
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 91,317

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 37,691
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 333,305

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 195,900
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 36,640
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.3 5,608
Film Altyazıları
Passengers (8,243) Doctor Strange (4,089) Assassin's Creed (3,892) Arrival (2,823) Allied (2,656) xXx: Return of Xander Cage (2,591) Moana (1,812) Forushande (1,649) Hacksaw Ridge (1,630) Split (1,443)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,552) Supernatural (8,263) Legion (8,170) Arrow (6,009) Black Sails (3,804) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,789) Taboo (3,761) Vikings (3,747) Suits (3,336) The Expanse (3,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017