Giriş Kayıt
Mark Hitchler

Mark Hitchler


Sanat Bölümü

Mark Hitchler, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolcuları
2016 Macera Sanat Bölümü 7.0 151,114

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 334,517

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 115,904

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 178,205

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 294,970

Kanun Benim
2008 Suç Sanat Bölümü 6.8 51,685

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 348,202

3:10 Treni
2007 Macera Sanat Bölümü 7.7 246,646

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 493,613
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 129,075

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 546,410

Xxx 2
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.3 55,455

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 262,804

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 189,748

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 173,857

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 378,222

Karayip Korsanları - Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 851,183

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 436,577

Son Kale
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 59,000
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 265,182

Robot Adam
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 91,938

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 37,900
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 335,139

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 196,881
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 36,852
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.3 5,608
Film Altyazıları
Live by Night (12,097) Resident Evil: The Final Chapter (5,841) Why Him? (4,798) Rogue One (3,924) Patriots Day (3,070) Hidden Figures (2,943) Assassin's Creed (2,934) Paterson (2,163) Allied (2,158) Split (2,139)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,013) The 100 (3,681) Legion (3,143) Into the Badlands (2,825) The Originals (2,591) The Last Kingdom (2,254) Arrow (1,994) Vikings (1,816) The Expanse (1,759) Designated Survivor (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017