Giriş Kayıt
Mark Hitchler

Mark Hitchler


Sanat Bölümü

Mark Hitchler, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolcuları
2016 Macera Sanat Bölümü 7.0 206,454

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 339,751

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 117,408

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 180,254

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 298,304

Kanun Benim
2008 Suç Sanat Bölümü 6.8 52,234

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 353,123

3:10 Treni
2007 Macera Sanat Bölümü 7.7 249,558

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 505,449
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 130,351

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 558,510

Xxx 2
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 57,411

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 265,488

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 191,686

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 175,980

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 382,654

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 869,887

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 441,500

Son Kale
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 59,580
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 268,601

Robot Adam
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 93,340

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 38,372
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 339,539

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 199,597
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 37,444
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.3 5,608
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017