Giriş Kayıt
Mark Hitchler

Mark Hitchler


Sanat Bölümü

Mark Hitchler, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolcuları
2016 Macera Sanat Bölümü 7.0 273,248

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 371,826

Düşler Bahçesi
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.1 121,915

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 188,468

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 308,705

Kanun Benim
2008 Suç Sanat Bölümü 6.8 53,894

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 370,717

3:10 Treni
2007 Macera Sanat Bölümü 7.7 259,086

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 529,914

İleri
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 134,972

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 584,425

Xxx 2
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 4.4 60,581

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 275,099

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 197,731

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 183,190

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 397,291

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 916,537

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 458,001

Son Kale
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 61,902
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 280,946

Robot Adam
1999 Dram Sanat Bölümü 6.8 97,731

Müfettiş Gadget
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 4.1 40,067
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 354,396

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 3.7 208,064
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 39,455
1994 Komedi Sanat Bölümü 5.3 5,608
Film Altyazıları
Black Panther (3,158) Red Sparrow (2,626) Cargo (2,267) Game Night (1,974) L'insulte (1,397) Deadpool (1,315) True Crimes (1,115) Avengers: Infinity War (1,054) Annihilation (1,004) Den of Thieves (995)
Dizi Altyazıları
Westworld (8,641) Supernatural (6,346) La casa de papel (4,757) The 100 (4,541) The Flash (4,306) Gotham (3,176) Arrow (3,127) Legion (3,058) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,948) 13 Reasons Why (2,708)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018