Giriş Kayıt
Ian Hislop

Ian Hislop (57)


Senarist, Oyuncu

Ian Hislop, 13 Temmuz 1960 Mumbles, Swansea, Wales, Birleşik Krallık doğumlu senarist, oyuncu. Have I Got News for You (1990) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1960
Doğum Yeri: Mumbles, Swansea, Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Hislop
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 53 Savaş Senarist    
2010 Belgesel Oyuncu 7.3 6
2008 48 Komedi Senarist 6.1 912
1991 Komedi Senarist 7.4 308
1990 Komedi Oyuncu 8.1 3,430
1986 Senarist 9.0 20

Cennetin Kapısı
1980 20 Aksiyon Oyuncu 6.8 10,962
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017