Giriş Kayıt
Norm Hiscock

Norm Hiscock


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Norm Hiscock, senarist, yapımcı, oyuncu. Kids in the Hall: Brain Candy (1996), Parks and Recreation (2009), (2013) Brooklyn Nine-Nine (2013), (1997) King of the Hill (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Norman Hiscock
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.7 2,184
2013 Komedi Yapımcı
Senarist
8.3 74,893
2011 Komedi Çeşitli 6.1 439
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.6 132,900
2004 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.2 4,036
1997 Animasyon Senarist
Yapımcı
7.2 37,020
1996 Komedi Senarist 6.8 7,134
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 34,348
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,916) Doctor Strange (7,098) Allied (6,623) John Wick: Chapter 2 (5,029) Moana (5,014) Lion (3,655) Arrival (3,369) Forushande (3,181) Hacksaw Ridge (2,377) Split (2,346)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,727) Supernatural (4,844) Vikings (4,481) The Expanse (4,433) Suits (3,778) Sherlock (2,665) The Big Bang Theory (2,653) Blindspot (2,196) Arrow (2,141) Legion (2,067)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017