Giriş Kayıt
Norm Hiscock

Norm Hiscock


Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Norm Hiscock, senarist, yapımcı, oyuncu. Kids in the Hall: Brain Candy (1996), Parks and Recreation (2009), (2013) Brooklyn Nine-Nine (2013), (1997) King of the Hill (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Norman Hiscock
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı 7.7 2,308
2013 Komedi Yapımcı
Senarist
8.3 75,937
2011 Komedi Çeşitli 6.1 439
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
8.6 134,522
2004 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.2 4,036
1997 Animasyon Senarist
Yapımcı
7.2 37,203
1996 Komedi Senarist 6.8 7,134
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 34,577
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017