Giriş Kayıt
Alec Hirschfeld

Alec Hirschfeld


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Alec Hirschfeld, kameraman, görüntü yönetmeni. Taksi Şoförü (1976), The Last American Virgin (1982), The Slumber Party Massacre (1982), The Equalizer (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alec Hirschfield | Alec Hirshfeld
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mike Gibi
2002 Komedi Kameraman 5.1 15,702
2001 Suç Kameraman 7.4 18,760
1999 Suç Kameraman 8.1 55,890

Rüşvetçi
1999 Aksiyon Kameraman 6.0 15,451

Rüyamda
1999 Dram Kameraman 5.5 11,070

Omuz Omuza
1998 Komedi Kameraman 6.7 48,697

Sessiz Kabus
1998 Dram Kameraman 5.3 7,735

Kızları Öp
1997 Suç Kameraman 6.6 52,756
1996 Komedi Kameraman 7.3 22,115

Güzel Kızlar
1996 Dram Kameraman 7.2 27,310

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Kameraman 6.2 20,099
1994 Aile Kameraman 5.9 3,847
1993 Aksiyon Kameraman 6.4 7,630
1993 Dram Kameraman 6.3 2,217

Bumerang
1992 Komedi Kameraman 5.4 20,991

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Kameraman 5.6 2,725

Ölümcül Düşünceler
1991 Gizem Kameraman 5.7 6,899

Bak Bu Da Konuşuyor
1990 Komedi Kameraman 4.5 37,983
1989 Aksiyon Kameraman 7.4 14,989

Genç kan
1986 Dram Kameraman 6.1 10,188
1986 Komedi Kameraman 4.9 1,805
1985 Aksiyon Kameraman 7.8 3,187

Yokedici
1984 Aksiyon Kameraman 8.0 633,410
1984 Dram Kameraman 7.3 17,593
1983 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 495
1983 Korku Kameraman 4.6 795
1982 Korku Kameraman 2.9 1,031
1982 Komedi Kameraman 5.7 6,363
1982 Komedi Kameraman 4.8 4,926
1982 Komedi Kameraman 6.2 6,141

Taksi Şoförü
1976 Suç Kameraman 8.3 539,347
1974 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.5 1,229

Arka Sokaklar
1973 Suç Kameraman
7.4 71,911
1971 Western Kameraman 6.1 866
1970 Aksiyon Kameraman 6.5 1,214
1969 Komedi Kameraman 6.6 1,343
Dizi Altyazıları
The Flash (6,868) Into the Badlands (3,359) Black Sails (2,370) Legion (2,265) Vikings (1,779) Legends of Tomorrow (1,621) Arrow (1,603) 24: Legacy (1,598) Iron Fist (1,582) Game of Thrones (1,404)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017