Giriş Kayıt
Alec Hirschfeld

Alec Hirschfeld


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Alec Hirschfeld, kameraman, görüntü yönetmeni. Taksi Şoförü (1976), The Slumber Party Massacre (1982), The Last American Virgin (1982), The Equalizer (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alec Hirschfield | Alec Hirshfeld
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mike Gibi
2002 Komedi Kameraman 5.1 15,975
2001 Suç Kameraman 7.4 19,347
1999 Suç Kameraman 8.1 58,444

Rüşvetçi
1999 Aksiyon Kameraman 6.0 15,793

Rüyamda
1999 Dram Kameraman 5.5 11,070

Omuz Omuza
1998 Komedi Kameraman 6.7 50,541

Sessiz Kabus
1998 Dram Kameraman 5.3 7,735

Kızları Öp
1997 Suç Kameraman 6.6 54,566
1996 Komedi Kameraman 7.3 22,773

Güzel Kızlar
1996 Dram Kameraman 7.2 27,884

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Kameraman 6.2 20,099
1994 Aile Kameraman 5.9 3,847
1993 Aksiyon Kameraman 6.4 7,907
1993 Dram Kameraman 6.3 2,217

Bumerang
1992 Komedi Kameraman 5.4 21,766

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Kameraman 5.6 2,725

Ölümcül Düşünceler
1991 Gizem Kameraman 5.7 7,131

Bak Bu Da Konuşuyor
1990 Komedi Kameraman 4.5 38,995
1989 Aksiyon Kameraman 7.4 15,449

Genç kan
1986 Dram Kameraman 6.1 10,324
1986 Komedi Kameraman 4.9 1,805
1985 Aksiyon Kameraman 7.8 3,326

Yokedici
1984 Aksiyon Kameraman 8.0 659,283
1984 Dram Kameraman 7.3 17,593
1983 Dram Görüntü Yönetmeni 6.1 495
1983 Korku Kameraman 4.6 795
1982 Korku Kameraman 2.9 1,031
1982 Komedi Kameraman 5.7 7,033
1982 Komedi Kameraman 4.8 5,063
1982 Komedi Kameraman 6.2 6,421

Taksi Şoförü
1976 Suç Kameraman 8.3 565,078
1974 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.5 1,229

Arka Sokaklar
1973 Suç Kameraman
7.4 75,246
1971 Western Kameraman 6.1 866
1970 Aksiyon Kameraman 6.5 1,214
1969 Komedi Kameraman 6.5 1,402
1967 Suç Kameraman 7.8 2,135
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017