Giriş Kayıt
Masashi Hirose

Masashi Hirose (69)


Oyuncu

Masashi Hirose, 06 Kasım 1947 Osaka, Japonya doğumlu oyuncu. Komşum Totoro (1988) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Kasım 1947
Doğum Yeri: Osaka, Japonya
Diğer Bir İsmi: Tadashi Hirose
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Oyuncu 7.7 82
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 145
2012 65 Animasyon Oyuncu 8.0 3,665
2011 Animasyon Oyuncu 8.4 3,861
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 1,294
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 31
2009 Animasyon Oyuncu 6.7 278
2007 Oyuncu    
2005 Animasyon Oyuncu 7.3 624
2005 Animasyon Oyuncu 7.3 2,059
2005 Animasyon Oyuncu 6.4 27
2004 Animasyon Oyuncu    
2003 Animasyon Oyuncu 7.5 104
2003 Animasyon Oyuncu 7.3 49
1995 Animasyon Oyuncu    
1992 45 Animasyon Oyuncu 6.8 57

Komşum Totoro
1988 41 Animasyon Oyuncu 8.2 197,256
1988 41 Animasyon Oyuncu    
1987 40 Animasyon Oyuncu    
1987 40 Animasyon Oyuncu 7.2 430
1986 39 Animasyon Oyuncu    
1985 Animasyon Oyuncu 8.3 105
1983 Animasyon Oyuncu 7.9 100
1981 34 Animasyon Oyuncu 7.5 529
1981 34 Animasyon Oyuncu 7.5 738
1980 Animasyon Oyuncu    
1979 Aksiyon Oyuncu 7.3 30
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017