Giriş Kayıt
Masaaki Hirao

Masaaki Hirao (79)


Müzisyen, Yönetmen, Oyuncu

Isamu Hirao, 24 Aralık 1937 Chigasaki, Kanagawa, Japonya doğumlu müzisyen, yönetmen, oyuncu. Kill Bill Vol. 1 (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Isamu Hirao
Doğum Tarihi: 24 Aralık 1937
Doğum Yeri: Chigasaki, Kanagawa, Japonya
Diğer Bir İsmi: Masaki Hirano
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Yönetmen    
1987 50 Aksiyon Müzik 6.2 17
1976 39 Dram Müzik    
1974 37 Gizem Müzik 5.7 56
1973 36 Aksiyon Müzik 7.7 8,015
1963 26 Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (12,097) Resident Evil: The Final Chapter (5,841) Why Him? (4,798) Rogue One (3,924) Patriots Day (3,070) Hidden Figures (2,943) Assassin's Creed (2,934) Paterson (2,163) Allied (2,158) Split (2,139)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,013) The 100 (3,681) Legion (3,143) Into the Badlands (2,825) The Originals (2,591) The Last Kingdom (2,254) Arrow (1,994) Vikings (1,816) The Expanse (1,759) Designated Survivor (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017