Giriş Kayıt
Chryss Hionis

Chryss Hionis


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Chryss Hionis, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Orange Is the New Black (2013), Adalet Peşinde (2009), Gerçeğin Peşinde (2012), Benimle Evlenir Misin? (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Set Dekoratörü    
2016 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 126,305

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Set Dekoratörü 6.1 57,729
2015 Komedi Set Dekoratörü 6.4 43,240

Gece Takibi
2015 Aksiyon Set Dekoratörü 6.6 81,822
2014 Komedi Set Dekoratörü 6.6 57,932
2013 Komedi Set Dekoratörü 8.3 206,773

İntikam Benim
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 6.5 56,213

Flynn Olmak
2012 Dram Sanat Bölümü 6.4 14,235

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Set Dekoratörü 6.6 128,459
2011 Komedi Set Dekoratörü 5.7 46,414
2010 Aksiyon Set Dekoratörü 5.6 76,946

Herkesin Keyfi Yerinde
2009 Macera Set Dekoratörü 7.2 51,424

Adalet Peşinde
2009 Suç Set Dekoratörü 7.4 226,440

Uluslararası
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 81,694

Rachel Evleniyor
2008 Dram Set Dekoratörü 6.7 42,090

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Set Dekoratörü 6.1 129,771

Kesişen Yollar
2007 Suç Set Dekoratörü 6.7 18,884

Hayatı Yakala
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 85,313

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Set Dekoratörü 5.5 13,955

Suç
2006 Suç Set Dekoratörü 5.8 1,644
2006 Komedi Sanat Bölümü 7.1 6,329
2006 Komedi Set Dekoratörü 6.4 2,183

Ölmeden Önce
2005 Suç Set Dekoratörü 5.6 6,024
2004 Suç Set Dekoratörü    

Ölümsüz
2000 Dram Sanat Bölümü 7.2 261,082
1998 Dram Sanat Bölümü 5.9 6,207
1993 Komedi Sanat Yönetmeni 8.3 13,827
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,797) Live by Night (6,301) Hidden Figures (5,496) Rogue One (4,943) Split (4,613) Paterson (3,844) Assassin's Creed (3,812) Patriots Day (3,613) Allied (3,379) Passengers (1,533)
Dizi Altyazıları
Legion (9,133) Arrow (5,406) The 100 (3,349) The Flash (3,309) The Expanse (3,037) Colony (2,410) Designated Survivor (2,223) Vikings (1,874) The Last Kingdom (1,860) The Originals (1,822)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017