Giriş Kayıt
Chryss Hionis

Chryss Hionis


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Chryss Hionis, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Orange Is the New Black (2013), Adalet Peşinde (2009), Gerçeğin Peşinde (2012), Benimle Evlenir Misin? (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Set Dekoratörü 7.0 7,690

Cennette Sorun Var
2017 Aksiyon Set Dekoratörü 4.3 19,013
2016 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 159,482

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Set Dekoratörü 6.1 63,907
2015 Komedi Set Dekoratörü 6.4 46,683

Gece Takibi
2015 Aksiyon Set Dekoratörü 6.6 85,552
2014 Komedi Set Dekoratörü 6.6 60,027
2013 Komedi Set Dekoratörü 8.2 223,959

İntikam Benim
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 6.5 58,021

Flynn Olmak
2012 Dram Sanat Bölümü 6.4 14,235

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Set Dekoratörü 6.6 131,214
2011 Komedi Set Dekoratörü 5.7 46,958
2010 Aksiyon Set Dekoratörü 5.6 78,195

Herkesin Keyfi Yerinde
2009 Macera Set Dekoratörü 7.2 52,289

Adalet Peşinde
2009 Suç Set Dekoratörü 7.4 233,076

Uluslararası
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 83,163

Rachel Evleniyor
2008 Dram Set Dekoratörü 6.7 42,937

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Set Dekoratörü 6.1 133,837

Kesişen Yollar
2007 Suç Set Dekoratörü 6.7 18,884

Hayatı Yakala
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 87,000

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Set Dekoratörü 5.5 14,138

Suç
2006 Suç Set Dekoratörü 5.8 1,644
2006 Komedi Sanat Bölümü 7.1 6,329
2006 Komedi Set Dekoratörü 6.4 2,183

Ölmeden Önce
2005 Suç Set Dekoratörü 5.6 6,024
2004 Suç Set Dekoratörü    

Ölümsüz
2000 Dram Sanat Bölümü 7.2 281,540
1998 Dram Sanat Bölümü 5.9 6,262
1993 Komedi Sanat Yönetmeni 8.3 13,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017