Giriş Kayıt
Chryss Hionis

Chryss Hionis


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Chryss Hionis, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Orange Is the New Black (2013), Adalet Peşinde (2009), Gerçeğin Peşinde (2012), Benimle Evlenir Misin? (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Set Dekoratörü 7.0 10,128

Cennette Sorun Var
2017 Aksiyon Set Dekoratörü 4.4 26,804
2016 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 180,693

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Set Dekoratörü 6.1 69,289
2015 Komedi Set Dekoratörü 6.4 53,752

Gece Takibi
2015 Aksiyon Set Dekoratörü 6.6 89,801
2014 Komedi Set Dekoratörü 6.6 62,517
2013 Komedi Set Dekoratörü 8.2 237,840

İntikam Benim
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 6.5 59,652

Flynn Olmak
2012 Dram Sanat Bölümü 6.4 15,223

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Set Dekoratörü 6.6 134,444
2011 Komedi Set Dekoratörü 5.7 47,847
2010 Aksiyon Set Dekoratörü 5.6 79,733

Herkesin Keyfi Yerinde
2009 Macera Set Dekoratörü 7.1 53,891

Adalet Peşinde
2009 Suç Set Dekoratörü 7.4 241,110

Uluslararası
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 84,763

Rachel Evleniyor
2008 Dram Set Dekoratörü 6.7 43,943

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Set Dekoratörü 6.1 138,617

Kesişen Yollar
2007 Suç Set Dekoratörü 6.7 18,884

Hayatı Yakala
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 88,514

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Set Dekoratörü 5.5 15,409

Suç
2006 Suç Set Dekoratörü 5.8 1,644
2006 Komedi Sanat Bölümü 7.1 6,329
2006 Komedi Set Dekoratörü 6.4 2,183

Ölmeden Önce
2005 Suç Set Dekoratörü 5.6 6,024
2004 Suç Set Dekoratörü    

Ölümsüz
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 297,304
1998 Dram Sanat Bölümü 5.9 6,486
1993 Komedi Sanat Yönetmeni 8.3 13,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018