Giriş Kayıt
Chryss Hionis

Chryss Hionis


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Chryss Hionis, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Orange Is the New Black (2013), Adalet Peşinde (2009), Gerçeğin Peşinde (2012), Benimle Evlenir Misin? (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Set Dekoratörü 7.0 6,176

Cennette Sorun Var
2017 Aksiyon Set Dekoratörü 4.1 14,737
2016 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 151,307

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Set Dekoratörü 6.1 62,613
2015 Komedi Set Dekoratörü 6.4 45,256

Gece Takibi
2015 Aksiyon Set Dekoratörü 6.6 84,487
2014 Komedi Set Dekoratörü 6.6 59,344
2013 Komedi Set Dekoratörü 8.2 220,118

İntikam Benim
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 6.5 57,525

Flynn Olmak
2012 Dram Sanat Bölümü 6.4 14,235

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Set Dekoratörü 6.6 130,360
2011 Komedi Set Dekoratörü 5.7 46,958
2010 Aksiyon Set Dekoratörü 5.6 77,870

Herkesin Keyfi Yerinde
2009 Macera Set Dekoratörü 7.2 52,289

Adalet Peşinde
2009 Suç Set Dekoratörü 7.4 231,067

Uluslararası
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 82,837

Rachel Evleniyor
2008 Dram Set Dekoratörü 6.7 42,780

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Set Dekoratörü 6.1 132,574

Kesişen Yollar
2007 Suç Set Dekoratörü 6.7 18,884

Hayatı Yakala
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 86,648

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Set Dekoratörü 5.5 14,138

Suç
2006 Suç Set Dekoratörü 5.8 1,644
2006 Komedi Sanat Bölümü 7.1 6,329
2006 Komedi Set Dekoratörü 6.4 2,183

Ölmeden Önce
2005 Suç Set Dekoratörü 5.6 6,024
2004 Suç Set Dekoratörü    

Ölümsüz
2000 Dram Sanat Bölümü 7.2 277,851
1998 Dram Sanat Bölümü 5.9 6,262
1993 Komedi Sanat Yönetmeni 8.3 13,827
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,323) Rick and Morty (4,373) The Defenders (3,345) The Strain (3,013) Suits (1,917) Mr. Mercedes (1,316) The Sinner (1,131) Fargo (1,129) The Last Ship (1,080) Breaking Bad (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017