Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Chryss Hionis

Chryss Hionis


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Chryss Hionis, set dekoratörü, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Orange Is the New Black (2013), Adalet Peşinde (2009), Gerçeğin Peşinde (2012), Benimle Evlenir Misin? (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Set Dekoratörü    
2016 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 99,705

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Set Dekoratörü 6.1 53,248
2015 Komedi Set Dekoratörü 6.5 41,594

Gece Takibi
2015 Aksiyon Set Dekoratörü 6.6 80,073
2014 Komedi Set Dekoratörü 6.6 56,965
2013 Komedi Set Dekoratörü 8.3 201,132

İntikam Benim
2013 Aksiyon Set Dekoratörü 6.5 55,590

Flynn Olmak
2012 Dram Sanat Bölümü 6.4 14,235

Gerçeğin Peşinde
2012 Aksiyon Set Dekoratörü 6.6 127,420
2011 Komedi Set Dekoratörü 5.7 46,207
2010 Aksiyon Set Dekoratörü 5.6 76,456

Herkesin Keyfi Yerinde
2009 Macera Set Dekoratörü 7.2 51,162

Adalet Peşinde
2009 Suç Set Dekoratörü 7.4 223,500

Uluslararası
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 81,302

Rachel Evleniyor
2008 Dram Set Dekoratörü 6.7 41,779

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Set Dekoratörü 6.1 128,059

Kesişen Yollar
2007 Suç Set Dekoratörü 6.7 18,884

Hayatı Yakala
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 84,817

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Set Dekoratörü 5.5 13,955

Suç
2006 Suç Set Dekoratörü 5.8 1,644
2006 Komedi Sanat Bölümü 7.1 6,329
2006 Komedi Set Dekoratörü 6.4 2,183

Ölmeden Önce
2005 Suç Set Dekoratörü 5.6 6,024
2004 Suç Set Dekoratörü    

Ölümsüz
2000 Dram Sanat Bölümü 7.2 250,613
1998 Dram Sanat Bölümü 5.9 6,138
1993 Komedi Sanat Yönetmeni 8.3 13,827
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017