Giriş Kayıt
Gregory Hinton

Gregory Hinton


Oyuncu

Gregory Hinton, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Gregg Hinton | Gregory 'Gregg' Hinton | Greg Hinto
Takma İsmi: Gregg
Boyu: 1.98 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ev Gibisi Yok
2009 Komedi Oyuncu 4.8 1,715

Canavar Savaşları
2007 Aksiyon Oyuncu 3.6 21,827

Babamın Kabusu
2004 Komedi Oyuncu 6.5 49,359

Yatakhanede Şenlik Var
2003 Komedi Oyuncu 4.6 6,800

Akrep Kral
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 106,757
2001 Komedi Oyuncu 6.2 35,522
1997 Komedi Oyuncu    
1994 Komedi Oyuncu 5.6 2,105
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,379) Split (5,068) Rogue One (4,806) Hidden Figures (3,752) Assassin's Creed (3,147) Paterson (2,889) Patriots Day (2,455) Allied (1,894) Brimstone (1,616) Passengers (1,292)
Dizi Altyazıları
Legion (8,374) Arrow (4,968) The Flash (4,860) The Expanse (2,645) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,927) Colony (1,826) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,719)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017