Giriş Kayıt
Gregory Hinton

Gregory Hinton


Oyuncu

Gregory Hinton, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Gregg Hinton | Gregory 'Gregg' Hinton | Greg Hinto
Takma İsmi: Gregg
Boyu: 1.98 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ev Gibisi Yok
2009 Komedi Oyuncu 4.8 1,715

Canavar Savaşları
2007 Aksiyon Oyuncu 3.6 21,827

Babamın Kabusu
2004 Komedi Oyuncu 6.5 50,666

Yatakhanede Şenlik Var
2003 Komedi Oyuncu 4.6 6,800

Akrep Kral
2002 Aksiyon Çeşitli 5.5 114,684
2001 Komedi Oyuncu 6.2 37,441
1997 Animasyon Oyuncu 6.0 1,871
1994 Komedi Oyuncu 5.6 2,105
Dizi Altyazıları
Westworld (8,823) La casa de papel (2,560) The Expanse (2,075) Legion (1,809) Colony (1,517) 12 Monkeys (1,379) Goliath (1,307) Cloak & Dagger (1,293) Vikings (1,019) Fear the Walking Dead (991)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018