Giriş Kayıt
Douglas Hines

Douglas Hines (82)


Editör, Editör

Douglas Hines, 20 Temmuz 1923 doğumlu editör, editör. Mad About You (1992), Addams Ailesi (1964), Mary Tyler Moore (1970), Rhoda (1974) gibi yapımlarla biliniyor.16 Ocak 2006 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Temmuz 1923
Ölüm Tarihi: 16 Ocak 2006
Diğer Bir İsmi: Doug Hines
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Editör 6.6 16,305
1991 Komedi Editör 6.5 456
1987 Komedi Editör 7.1 729

Cheers 1
1982 Komedi Editör 7.8 36,588

Batının En iyisi
1982 Komedi Editör    

Flamingo Yolu
1982 Dram Editör    
1978 Komedi Editör 7.7 8,525
1974 Komedi Editör 6.7 1,460
1970 Komedi Editör 8.2 4,998

Addams Ailesi
1964 Komedi Editör 8.0 9,564
1946 23 Biyografi Editorial Department 7.5 1,215
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017