Giriş Kayıt
Douglas Hines

Douglas Hines (82)


Editör, Editör

Douglas Hines, 20 Temmuz 1923 doğumlu editör, editör. Mad About You (1992), Addams Ailesi (1964), Mary Tyler Moore (1970), Rhoda (1974) gibi yapımlarla biliniyor.16 Ocak 2006 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Temmuz 1923
Ölüm Tarihi: 16 Ocak 2006
Diğer Bir İsmi: Doug Hines
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Editör 6.6 16,837
1991 Komedi Editör 6.5 456
1987 Komedi Editör 7.1 729

Cheers 1
1982 Komedi Editör 7.8 38,186

Batının En iyisi
1982 Komedi Editör    

Flamingo Yolu
1982 Dram Editör    
1978 Komedi Editör 7.7 8,877
1977 Dram Editör 7.3 1,214
1974 Komedi Editör 6.7 1,556
1970 Komedi Editör 8.2 5,198

Addams Ailesi
1964 Komedi Editör 8.0 10,062
1946 23 Biyografi Editorial Department 7.5 1,215
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017