Giriş Kayıt
Douglas Hines

Douglas Hines (82)


Editör, Editör

Douglas Hines, 20 Temmuz 1923 doğumlu editör, editör. Mad About You (1992), Addams Ailesi (1964), Mary Tyler Moore (1970), Rhoda (1974) gibi yapımlarla biliniyor.16 Ocak 2006 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Temmuz 1923
Ölüm Tarihi: 16 Ocak 2006
Diğer Bir İsmi: Doug Hines
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Komedi Editör 6.6 16,189
1991 Komedi Editör 6.5 456
1987 Komedi Editör 7.1 729

Cheers 1
1982 Komedi Editör 7.8 36,296

Batının En iyisi
1982 Komedi Editör    

Flamingo Yolu
1982 Dram Editör    
1978 Komedi Editör 7.7 8,434
1974 Komedi Editör 6.7 1,460
1970 Komedi Editör 8.2 4,953

Addams Ailesi
1964 Komedi Editör 8.0 9,466
1946 23 Biyografi Editorial Department 7.5 1,215
Dizi Altyazıları
The Flash (5,049) Black Sails (4,437) Into the Badlands (3,960) Iron Fist (2,753) Vikings (1,851) Legion (1,586) Game of Thrones (1,378) Billions (1,351) Arrow (1,308) The 100 (1,247)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017