Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Barry Hines

Barry Hines


Sanat Bölümü, Animasyon, Görsel Efekt

Barry Hines, sanat bölümü, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Peter Pan Varolmayan Ülke'de
2002 Animasyon Sanat Bölümü 5.8 13,543
2001 Animasyon Animasyon 5.9 5,734
2000 Animasyon Sanat Bölümü    

Çılgın Goofy Macerası
2000 Animasyon Sanat Bölümü    

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 Animasyon Sanat Bölümü 6.4 38,745

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Görsel Efekt    
1996 Animasyon Sanat Bölümü    

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Sanat Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017