Giriş Kayıt
Joan Hills

Joan Hills


Makyaj

Joan Hills, makyaj. Memphis Belle (1990), Minik Kahramanlar (1997), Yağmurdan Önce (1994), Robinson Crusoe (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Makyaj 7.2 1,133

Size Nasıl Geliyorsa
2006 Dram Makyaj 6.3 2,461

Afacanlar İşbaşında
2002 Komedi Makyaj 3.6 4,631

Son Dilek
2001 Dram Makyaj 7.0 5,039
2000 Dram Makyaj    
2000 Macera Makyaj    

Vişne Bahçesi
1999 Dram Makyaj 6.6 498

Minik Kahramanlar
1997 Komedi Makyaj 5.8 17,462
1997 Dram Makyaj 5.9 9,915
1997 Dram Makyaj 6.9 2,923

Uzayda Konvoy
1996 Macera Makyaj 5.2 5,327
1996 Dram Makyaj 6.3 377

Yağmurdan Önce
1994 Dram Makyaj 8.1 11,350
1990 Aksiyon Makyaj 6.9 24,058
1990 Komedi Makyaj 5.9 6,331

Kara Güneş Dağları
1990 Macera Makyaj 7.3 2,795

Skandal
1989 Dram Makyaj 6.5 3,851
1985 Dram Makyaj    
1984 Komedi Makyaj    
1984 Komedi Makyaj 6.6 1,926
1984 Macera Makyaj 6.3 15,625

Swann'in Aşkı
1984 Dram Makyaj 6.6 1,306

Ateş Arabaları
1981 Dram Makyaj 7.2 44,641
1981 Komedi Makyaj 5.8 3,762
1980 Biyografi Makyaj 6.9 520
Dizi Altyazıları
Vikings (6,563) Shameless (4,581) Game of Thrones (3,300) Mr. Robot (3,061) Supernatural (2,844) Arrow (2,281) The Big Bang Theory (2,262) Outlander (2,067) Gotham (1,864) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,803)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017