Giriş Kayıt
Margaret Hilliard

Margaret Hilliard


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Margaret Hilliard, yapım yöneticisi, yapımcı. Aman Tanrım (2007), Acemi Prenses (2001), İlişki Durumu: Karmaşık (2009), Geceyarısı Avı (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pete ve Ejderhası
2016 Macera Yapım Yöneticisi 6.7 41,914
2015 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.4 28,074
2011 Komedi Yapım Yöneticisi    

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 74,569

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.2 360,868

Aman Tanrım
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 122,079

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 60,292

Helen İle Büyümek
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.0 32,488

Acemi Prenses
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 104,605

Kaçak Gelin
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 80,454

Yılan Gözler
1998 Suç Yapım Yöneticisi 6.0 67,654

Olağanüstü Bir Hayat
1997 Komedi Yapımcı 6.4 31,019

Kurtlar Şehri
1996 Suç Yapım Yöneticisi 6.2 13,674

Annem Bir Katil
1994 Komedi Yapım Yöneticisi 6.7 22,145
1993 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.0 2,307

Kanun Ötesi
1993 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.6 4,913

Cesaretin Bedeli
1992 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.2 7,184
1990 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 1,458
1989 Komedi Yapımcı 4.4 941

Geceyarısı Avı
1988 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 58,705
1987 Macera Yapım Yöneticisi 6.2 4,148
1986 Aksiyon Çeşitli    

Sessiz Dünya
1985 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 21,245

Gemİde İsyan
1984 Macera Yapım Yöneticisi 7.1 19,740

Mutlu Noeller Bay Lawrence
1983 Dram Çeşitli 7.3 11,866
1981 Korku Çeşitli 5.7 1,008
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017