Giriş Kayıt
Arthur Hill

Arthur Hill (84)


Oyuncu

Arthur Edward Spence Hill, 01 Ağustos 1922 Melfort, Saskatchewan, Kanada doğumlu oyuncu. Andromeda Esrarı (1971), Geleceğin Dünyası (1976), Hedefi Arıyorum (1966), Küçük Bir Sevda (1979) gibi yapımlarla biliniyor.22 Ekim 2006 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Arthur Edward Spence Hill
Doğum Tarihi: 01 Ağustos 1922
Ölüm Tarihi: 22 Ekim 2006
Doğum Yeri: Melfort, Saskatchewan, Kanada
Burcu: Aslan
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyülü Yılbaşı
1985 63 Aile Oyuncu 6.7 2,260
1984 62 Gerilim Oyuncu    

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 14,298
1983 61 Dram Oyuncu 6.8 6,946
1982 60 Dram Oyuncu 6.8 2,034
1981 59 Dram Oyuncu 7.3 61
1980 58 Biyografi Oyuncu    

Şampiyon
1979 57 Dram Oyuncu 6.8 6,529
1979 57 Komedi Oyuncu 5.7 974

Küçük Bir Sevda
1979 57 Macera Oyuncu 7.5 4,366
1978 56 Belgesel Oyuncu 8.3 91

Savaş Köprüleri
1977 55 Aksiyon Oyuncu 7.4 43,608

Geleceğin Dünyası
1976 54 Gerilim Oyuncu 5.8 7,863

Seçilmiş Katil
1975 53 Aksiyon Oyuncu 6.0 4,138

Küçük Ev
1974 Dram Oyuncu 7.4 13,129
1974 Dram Oyuncu    

Andromeda Esrarı
1971 49 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 28,099
1971 49 Dram Oyuncu 6.2 240
1970 48 Dram Oyuncu 5.5 233

Çin'in esrari
1969 47 Aksiyon Oyuncu 5.6 714
1969 Dram Oyuncu 7.2 955
1968 46 Dram Oyuncu 7.3 2,173

Hedefi Arıyorum
1966 44 Suç Oyuncu 7.0 6,230
1963 41 Macera Oyuncu 6.8 1,482
1963 Dram Oyuncu    
1961 Dram Oyuncu 8.1 267
1959 Komedi Oyuncu 6.7 35
1955 Suç Oyuncu 8.6 11,132
1953 Komedi Oyuncu 8.3 83

Harp Gelini
1949 27 Komedi Oyuncu 7.1 6,261
Dizi Altyazıları
Vikings (7,119) Shameless (5,962) Game of Thrones (3,899) Mr. Robot (3,329) Supernatural (3,061) The Big Bang Theory (2,411) Arrow (2,388) Outlander (2,193) Gotham (1,986) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017