Giriş Kayıt
Arthur Hill

Arthur Hill (84)


Oyuncu

Arthur Edward Spence Hill, 01 Ağustos 1922 Melfort, Saskatchewan, Kanada doğumlu oyuncu. Andromeda Esrarı (1971), Hedefi Arıyorum (1966), Geleceğin Dünyası (1976), Küçük Bir Sevda (1979) gibi yapımlarla biliniyor.22 Ekim 2006 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Arthur Edward Spence Hill
Doğum Tarihi: 01 Ağustos 1922
Ölüm Tarihi: 22 Ekim 2006
Doğum Yeri: Melfort, Saskatchewan, Kanada
Burcu: Aslan
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyülü Yılbaşı
1985 63 Aile Oyuncu 6.7 2,260
1984 62 Gerilim Oyuncu    

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 13,676
1983 61 Dram Oyuncu 6.8 6,516
1982 60 Dram Oyuncu 6.8 1,927
1981 59 Dram Oyuncu 7.3 61
1980 58 Biyografi Oyuncu    

Şampiyon
1979 57 Dram Oyuncu 6.8 6,456
1979 57 Komedi Oyuncu 5.7 974

Küçük Bir Sevda
1979 57 Komedi Oyuncu 7.5 4,137
1978 56 Belgesel Oyuncu 8.3 91

Savaş Köprüleri
1977 55 Aksiyon Oyuncu 7.4 42,036

Geleceğin Dünyası
1976 54 Gerilim Oyuncu 5.8 7,324

Seçilmiş Katil
1975 53 Aksiyon Oyuncu 6.0 4,138

Küçük Ev
1974 Dram Oyuncu 7.4 12,624
1974 Dram Oyuncu    

Andromeda Esrarı
1971 49 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 27,086
1971 49 Dram Oyuncu 6.2 240
1970 48 Dram Oyuncu 5.7 172

Çin'in esrari
1969 47 Aksiyon Oyuncu 5.6 714
1968 46 Dram Oyuncu 7.3 2,173

Hedefi Arıyorum
1966 44 Suç Oyuncu 7.0 6,230
1965 Dram Oyuncu    
1963 41 Dram Oyuncu 6.8 1,356
1963 Komedi Oyuncu    
1963 Dram Oyuncu    
1955 Suç Oyuncu 8.6 10,357
1949 27 Komedi Oyuncu 7.1 5,919
Film Altyazıları
Gold (7,282) Rings (3,827) Logan (3,068) Get Out (2,460) La La Land (2,090) Split (1,870) The Age of Shadows (1,868) Zashchitniki (1,704) The Great Wall (1,528) Office Christmas Party (1,428)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,877) The Blacklist (4,289) The Expanse (3,303) Better Call Saul (2,128) The Last Kingdom (2,113) Doctor Who (1,681) Game of Thrones (1,676) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,634) Vikings (1,620) Supernatural (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017