Giriş Kayıt
David Hildyard

David Hildyard


Sesler

David Sidney Hildyard, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu sesler. Kabare - Elveda Berlin (1972), Çağrı (1976), Damdaki Kemancı (1971), Zafer Madalyası (1977) gibi yapımlarla biliniyor.19 Şubat 2008 tarihinde (38 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: David Sidney Hildyard
Ölüm Tarihi: 19 Şubat 2008
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Dave Hildyard | Dave Hillyard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Sesler    
1988 Dram Sesler    
1988 Komedi Sesler 7.0 7,359

Hamburger tepesi
1987 Dram Sesler 6.7 20,180

Koruyucu
1986 Aksiyon Sesler 5.5 25,051
1985 Dram Sesler 6.7 611
1985 Komedi Sesler 6.9 612
1985 Macera Sesler    

Tepki
1984 Aksiyon Sesler 6.0 24,799
1984 Biyografi Sesler 6.6 504
1983 Dram Sesler 6.6 10,278
1983 Komedi Sesler 7.2 2,661
1981 Dram Sesler 2.8 528

Deniz Kurtları
1980 Aksiyon Sesler 6.3 3,113

Kuzey Denizi Yanıyor
1980 Aksiyon Sesler 6.4 3,457
1979 Dram Sesler 4.9 727
1979 Aksiyon Sesler 5.4 1,269
1978 Komedi Sesler 6.5 1,626
1978 Dram Sesler 6.9 2,431
1977 Komedi Sesler 5.7 573

Doktor Moro'nun Adası
1977 Macera Sesler 5.9 4,299

Zafer Madalyası
1977 Aksiyon Sesler 7.5 21,939
1976 Macera Sesler 8.9 2,577

Çağrı
1976 Macera Sesler 8.3 36,991
1976 Dram Sesler 6.2 897
1974 Dram Sesler 6.3 276
1973 Dram Sesler 7.3 21,042

Kabare - Elveda Berlin
1972 Dram Sesler 7.8 39,800
1972 Macera Sesler 6.6 3,007

Damdaki Kemancı
1971 Dram Sesler 8.0 32,151

Esrar Yuvası
1971 Gerilim Sesler 5.9 688
1970 Dram Sesler 5.7 584

Kasabanın Sırrı
1969 Komedi Sesler 7.5 2,222
1969 Macera Sesler 7.1 1,329

Randevu
1969 Dram Sesler 5.8 551
1968 Aksiyon Sesler 5.9 26,818
1968 Komedi Sesler 6.8 1,177

Hirçin kiz
1967 Komedi Sesler 7.2 5,940
1967 Dram Sesler 5.7 669

Bal Kutusu
1967 Komedi Sesler 7.0 1,598
1966 Dram Sesler 5.8 201
1965 Savaş Sesler 6.8 11,980
1965 Bilim-Kurgu Sesler 6.1 1,633

Roma İmparatorluğu'nun Çöküşü
1964 Dram Sesler 6.7 6,378

Büyük Trapez
1964 Dram Sesler 6.2 1,665

Pekin'de 55 Gün
1963 Dram Sesler 6.8 4,924

300 Sparta'lı Kahraman
1962 Macera Sesler 6.7 5,624
1960 Dram Sesler 7.2 3,110

Hz. Süleyman ve Saba melikesi
1959 Dram Sesler 6.2 2,095

Günaydın Hüzün
1958 Dram Sesler 7.0 3,360
1950 Savaş Sesler 6.2 163
1950 Macera Sesler 7.0 5,100
1947 Gizem Sesler 7.1 719

Aşk Ve Ölüm
1946 Dram Sesler 8.1 14,969
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017