Giriş Kayıt
David Hildyard

David Hildyard


Sesler

David Sidney Hildyard, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu sesler. Kabare (1972), Çağrı (1976), Damdaki Kemancı (1971), Zafer Madalyası (1977) gibi yapımlarla biliniyor.19 Şubat 2008 tarihinde (38 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: David Sidney Hildyard
Ölüm Tarihi: 19 Şubat 2008
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Dave Hildyard | Dave Hillyard
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Sesler    
1988 Dram Sesler    
1988 Komedi Sesler 7.0 7,359

Hamburger tepesi
1987 Dram Sesler 6.7 19,636

Koruyucu
1986 Aksiyon Sesler 5.5 24,030
1985 Dram Sesler 6.7 611
1985 Komedi Sesler 6.9 612
1985 Macera Sesler    

Tepki
1984 Aksiyon Sesler 6.0 23,614
1983 Dram Sesler 6.6 9,690
1983 Komedi Sesler 7.2 2,604

Deniz Kurtları
1980 Aksiyon Sesler 6.3 2,953
1979 Dram Sesler 4.9 727
1979 Aksiyon Sesler 5.4 1,269

Kuzey Denizi Yanıyor
1979 Aksiyon Sesler 6.4 3,271
1978 Komedi Sesler 6.5 1,626
1978 Dram Sesler 6.9 2,431

Doktor Moro'nun Adası
1977 Macera Sesler 5.9 4,299

Zafer Madalyası
1977 Aksiyon Sesler 7.5 20,668
1976 Macera Sesler 8.9 2,577

Çağrı
1976 Macera Sesler 8.3 35,307
1976 Dram Sesler 6.2 897
1974 Dram Sesler 6.3 276
1973 Dram Sesler 7.3 20,282

Kabare
1972 Dram Sesler 7.8 38,253
1972 Macera Sesler 6.6 3,007

Damdaki Kemancı
1971 Dram Sesler 8.0 31,106

Esrar Yuvası
1971 Gerilim Sesler 5.9 688
1970 Dram Sesler 5.7 584

Kasabanın Sırrı
1969 Komedi Sesler 7.5 2,222
1969 Macera Sesler 7.1 1,329

Randevu
1969 Dram Sesler 5.8 551
1968 Aksiyon Sesler 5.9 25,673
1968 Komedi Sesler 6.9 1,095

Hirçin kiz
1967 Komedi Sesler 7.2 5,788
1967 Dram Sesler 5.7 669

Bal Kutusu
1967 Komedi Sesler 7.0 1,598
1966 Dram Sesler 5.8 201
1965 Savaş Sesler 6.8 11,234

Roma İmparatorluğu'nun Çöküşü
1964 Dram Sesler 6.7 6,378

Büyük Trapez
1964 Dram Sesler 6.2 1,665

Pekin'de 55 Gün
1963 Dram Sesler 6.8 4,621

300 Sparta'lı Kahraman
1962 Macera Sesler 6.7 5,624
1960 Dram Sesler 7.3 2,986

Hz. Süleyman ve Saba melikesi
1959 Dram Sesler 6.2 2,095

Günaydın Hüzün
1958 Dram Sesler 7.0 3,101
1950 Macera Sesler 7.0 4,864
1947 Gizem Sesler 7.1 719

Aşk Ve Ölüm
1946 Dram Sesler 8.1 13,875
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (5,971) Rogue One (4,801) Split (3,450) Assassin's Creed (2,442) Brimstone (2,141) Paterson (1,756) Hidden Figures (1,565) The Institute (1,545) The Great Wall (1,202) Passengers (1,072)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,812) Legion (6,879) Arrow (3,685) Legends of Tomorrow (2,146) Into the Badlands (2,078) The Blacklist (1,656) Vikings (1,565) Black Sails (1,538) Game of Thrones (1,422) 24: Legacy (1,410)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017