Giriş Kayıt
John Hilbard

John Hilbard (77)


Senarist, Yönetmen, Yönetmen Asistanı, Editör

John Hilbert Larsen, 14 Mayıs 1923 Køge, Danimarka doğumlu senarist, yönetmen, yönetmen asistanı, editör. Walter og Carlo - yes, det er far (1986) yapımıyla biliniyor.10 Mart 2001 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Hilbert Larsen
Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1923
Ölüm Tarihi: 10 Mart 2001
Doğum Yeri: Køge, Danimarka
Diğer Bir İsmi: J. Hilbert
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 66 Dram Yönetmen Asistanı 5.8 57
1988 65 Dram Yapım Yöneticisi 5.2 459
1975 52 Komedi Editör
Senarist
Yönetmen
   
1971 48 Komedi Senarist
Yönetmen
4.7 116
1968 45 Komedi Yapımcı
Senarist
5.1 123
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (13,790) Blade Runner 2049 (3,615) Jigsaw (2,739) Last Flag Flying (2,486) The Man from Earth: Holocene (2,471) Geostorm (2,468) The Open House (1,378) Dunkirk (1,230) The Foreigner (1,081) It (1,048)
Dizi Altyazıları
Vikings (16,688) Black Mirror (5,890) Supernatural (4,817) The Big Bang Theory (4,223) Shameless (2,820) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,727) The Blacklist (2,388) The Flash (1,990) The X Files (1,972) Knightfall (1,554)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018