Giriş Kayıt
Tomoko Hidaka

Tomoko Hidaka


Makyaj

Tomoko Hidaka, makyaj. Çıldırış (2005), Joan of Arc (1999), (2000) Savaş Sanatı (2000), (2000) The Hound of the Baskervilles (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tomoko Hikada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Dram Makyaj    

Çıldırış
2005 Dram Makyaj 7.1 96,351
2003 Komedi Makyaj 5.8 485
2002 Biyografi Makyaj    
2002 Gizem Makyaj    

Savaş Sanatı
2000 Aksiyon Makyaj 5.7 25,482
2000 Suç Makyaj 6.1 722
1999 Macera Makyaj 6.4 56,314
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017