Giriş Kayıt
Jacques Higelin

Jacques Higelin (76)


Oyuncu

Jacques Higelin, 18 Ekim 1940 Brou-sur-Chantereine, Seine-et-Marne, Fransa doğumlu oyuncu. And I Ride and I Ride (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1940
Doğum Yeri: Brou-sur-Chantereine, Seine-et-Marne, Fransa
Diğer Bir İsmi: Jacques Igelin
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 73 Oyuncu 6.7 1,096
2003 63 Animasyon Oyuncu 6.8 627
1991 51 Dram Oyuncu 7.0 68
1977 37 Western Oyuncu 6.2 352

Yıl 01
1973 33 Komedi Oyuncu 6.0 318
1965 25 Suç Oyuncu 6.3 83
1961 21 Oyuncu    
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,352) Silence (2,019) Gold (1,902) Fifty Shades Darker (1,151) The Fate of the Furious (1,101) Get Out (994) Split (929) La La Land (902) The Age of Shadows (818) Rings (705)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,021) The Flash (6,515) Gotham (2,953) Into the Badlands (2,676) Arrow (1,741) Fargo (1,603) Game of Thrones (1,455) Bates Motel (1,448) Supernatural (1,393) Vikings (1,384)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017