Giriş Kayıt
Taral Hicks

Taral Hicks (42)


Oyuncu

Taral Hicks, 21 Eylül 1974 The Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu. Belly (1998), Günaha Davet (1993), (1995) Gizli Gerçek (1995), (1996) Aşk Meleği (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Eylül 1974
Doğum Yeri: The Bronx, New York, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 31 Komedi Oyuncu 4.3 448
1998 24 Suç Oyuncu 5.9 7,279
1997 23 Dram Oyuncu 6.7 1,070

Aşk Meleği
1996 22 Komedi Oyuncu 5.5 9,063

Gizli Gerçek
1995 21 Suç Oyuncu 6.4 20,235

Günaha Davet
1993 19 Suç Oyuncu 7.8 101,608
Film Altyazıları
Passengers (6,370) Assassin's Creed (6,091) Doctor Strange (4,604) Allied (3,291) Arrival (2,801) Split (2,556) xXx: Return of Xander Cage (2,436) Forushande (2,365) Moana (2,116) Hacksaw Ridge (1,685)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,041) Legion (6,726) Supernatural (6,390) Arrow (5,440) Taboo (5,048) Vikings (4,203) Black Sails (3,655) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,611) Suits (3,564) Blindspot (3,414)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017