Giriş Kayıt
Taral Hicks

Taral Hicks (43)


Oyuncu

Taral Hicks, 21 Eylül 1974 The Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu. Belly (1998), Günaha Davet (1993), (1995) Gizli Gerçek (1995), (1996) Aşk Meleği (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Eylül 1974
Doğum Yeri: The Bronx, New York, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 31 Komedi Oyuncu 4.3 448
1998 24 Suç Oyuncu 6.0 7,716
1997 23 Dram Oyuncu 6.7 1,070

Aşk Meleği
1996 22 Komedi Oyuncu 5.5 9,295

Gizli Gerçek
1995 21 Suç Oyuncu 6.4 21,252

Günaha Davet
1993 19 Suç Oyuncu 7.8 108,040
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,189) Blade Runner 2049 (3,336) Jigsaw (2,428) Geostorm (2,214) Last Flag Flying (1,665) The Man from Earth: Holocene (1,462) Dunkirk (1,242) It (1,003) The Foreigner (967) Justice League (750)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,303) Shameless (5,646) Black Mirror (5,548) Star Trek: Discovery (3,215) The Big Bang Theory (3,208) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,076) Supernatural (3,022) The X Files (2,090) The Gifted (1,790) The Blacklist (1,591)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018