Giriş Kayıt
Taral Hicks

Taral Hicks (42)


Oyuncu

Taral Hicks, 21 Eylül 1974 The Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu. Belly (1998), Günaha Davet (1993), (1995) Gizli Gerçek (1995), (1996) Aşk Meleği (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Eylül 1974
Doğum Yeri: The Bronx, New York, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 31 Komedi Oyuncu 4.3 448
1998 24 Suç Oyuncu 5.9 7,347
1997 23 Dram Oyuncu 6.7 1,070

Aşk Meleği
1996 22 Komedi Oyuncu 5.5 9,063

Gizli Gerçek
1995 21 Suç Oyuncu 6.4 20,366

Günaha Davet
1993 19 Suç Oyuncu 7.8 102,364
Film Altyazıları
Live by Night (12,489) Resident Evil: The Final Chapter (5,875) Why Him? (5,186) Rogue One (3,948) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,971) Hidden Figures (2,962) Paterson (2,174) Allied (2,166) Split (2,151)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,049) The 100 (3,697) Legion (3,151) Into the Badlands (2,841) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,263) Arrow (2,020) Vikings (1,837) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,744)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017