Giriş Kayıt
Daren Hicks

Daren Hicks


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Casting

Princeton, New Jersey, USA, Princeton, New Jersey, ABD doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı, casting. Demir Adam 3 (2013), Transformers (2007), Hancock (2008), Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Princeton, New Jersey, USA
Doğum Yeri: Princeton, New Jersey, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.3 7,913

Gecenin Kanunu
2016 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 30,125
2016 Biyografi Yapım Yöneticisi 6.6 36,890

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.9 179,228

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.7 257,444

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.5 169,652

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.2 594,417

G.I. Joe: Misilleme
2013 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.8 152,756

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.3 340,131
2010 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.8 5,375
2009 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
3.9 537

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.0 337,684
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.4 367,974
2007 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.9 246
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 533,582

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 42,401

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 30,018

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 129,686
2004 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
7.1 692

Hollywood Polisleri
2003 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.3 31,980
2003 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.5 5,376

Halka
2002 Korku Çeşitli 7.1 270,650

Panik Odası
2002 Gerilim Çeşitli 6.8 217,556

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Çeşitli 6.1 35,743

Ölümüne Kadar
1999 Komedi Çeşitli 5.4 10,178

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Çeşitli 4.8 134,731

Derin Darbe
1998 Aksiyon Çeşitli 6.1 140,530

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Çeşitli 7.2 231,877

Dracula - Ölü ve mutlu
1995 Komedi Çeşitli 5.8 32,107

Özgür Willy 2
1995 Aile Çeşitli 4.9 13,507
1995 Dram Çeşitli 4.6 52,578

Benimle Uyu
1994 Romantik Çeşitli 5.7 2,168

Addams Ailesi 2
1993 Komedi Çeşitli 6.6 61,227
1993 Komedi Çeşitli 6.0 6,219
1991 Komedi Casting
Çeşitli
5.8 7,586

Taşrada
1989 Komedi Çeşitli 5.9 2,356

Uzay Topları
1987 Macera Çeşitli 7.1 144,540
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017