Giriş Kayıt
Christopher Heyerdahl

Christopher Heyerdahl (54)


Oyuncu

Christopher Heyerdahl, 18 Eylül 1963 British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu. Sanctuary (2008), Van Helsing (2016), Sessiz Tetikçi (1996), Son Tünel (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1963
Doğum Yeri: British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Chris Heyerdahl
Burcu: Başak
Boyu: 1.93 m
10.0 (6 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 7.1 436
2017 Suç Oyuncu 7.3 4,005
2016 Aksiyon Oyuncu 5.9 8,171

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 53 Macera Oyuncu 6.2 5,323

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Oyuncu 5.9 8,697
2015 52 Dram Oyuncu 6.6 145
2015 Dram Oyuncu 6.8 4,815
2014 51 Gerilim Oyuncu 5.8 6,740
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 165,833
2013 50 Komedi Oyuncu 5.7 158

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 49 Macera Oyuncu 5.5 198,897

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 48 Macera Oyuncu 4.9 194,174

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Oyuncu 8.3 41,747

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 46 Macera Oyuncu 4.6 233,476
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 21,588
2009 46 Oyuncu 5.5 482
2008 Suç Oyuncu 7.4 16,510
2008 Dram Oyuncu 7.9 211,286
2007 Aksiyon Oyuncu 5.4 200

Görünmez
2007 44 Suç Oyuncu 6.3 32,271
2007 Aksiyon Oyuncu 4.5 590

Kara Kedi
2007 Korku Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu    
2005 42 Dram Oyuncu 7.2 174

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 317,479

The Outlander
2005 42 Dram Oyuncu 6.5 340
2004 41 Aksiyon Oyuncu 5.9 144,474

Kedi Kadın
2004 41 Aksiyon Oyuncu 3.3 93,863

Riddick Günlükleri
2004 41 Aksiyon Oyuncu 6.7 194,527

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 52,603

Son Tünel
2004 41 Suç Oyuncu 6.4 647

Hastanedeki Sır
2004 Dram Oyuncu 6.8 6,023
2003 Dram Oyuncu    
2002 Macera Oyuncu    

Hindistan Kaplan Krallığı
2002 39 Belgesel Oyuncu 6.0 176
2001 Macera Oyuncu 7.5 102,838
2001 38 Aksiyon Oyuncu 7.1 390
2001 38 Dram Oyuncu    
2000 37 Aksiyon Oyuncu    
1997 34 Dram Oyuncu 7.3 1,243
1997 34 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,153
1997 34 Dram Oyuncu 7.0 12,031
1997 34 Macera Oyuncu    

Sessiz Tetikçi
1996 33 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,727

İskoçyalı 3: Ölümsüz Savaşçı
1994 31 Fantastik Oyuncu 4.3 16,386
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017