Giriş Kayıt
Christopher Heyerdahl

Christopher Heyerdahl (54)


Oyuncu

Christopher Heyerdahl, 18 Eylül 1963 British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu. Sanctuary (2008), Van Helsing (2016), Sessiz Tetikçi (1996), Son Tünel (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1963
Doğum Yeri: British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Chris Heyerdahl
Burcu: Başak
Boyu: 1.93 m
10.0 (6 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu 7.6 3,491
2017 Suç Oyuncu 7.3 5,728
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 10,420

Pee-wee'nin Muhteşem Tatili
2016 53 Macera Oyuncu 6.2 5,659

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Oyuncu 5.9 8,697
2015 52 Dram Oyuncu 6.6 145
2015 Dram Oyuncu 6.8 4,815
2014 51 Gerilim Oyuncu 5.8 6,883
2014 Aksiyon Oyuncu 7.9 174,281
2013 50 Komedi Oyuncu 5.7 158

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 49 Macera Oyuncu 5.5 202,744

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 48 Macera Oyuncu 4.9 197,712

Yürüyen Cehennem
2011 Dram Oyuncu 8.3 42,536

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 46 Macera Oyuncu 4.7 237,303
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 21,949
2009 46 Oyuncu 5.5 482
2008 Suç Oyuncu 7.4 16,863
2008 Dram Oyuncu 7.9 213,418
2007 Aksiyon Oyuncu 5.4 200

Görünmez
2007 44 Suç Oyuncu 6.3 32,677
2007 Aksiyon Oyuncu 4.5 590

Kara Kedi
2007 Korku Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu    
2005 42 Dram Oyuncu 7.2 174

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 327,293

The Outlander
2005 42 Dram Oyuncu 6.5 340
2004 41 Aksiyon Oyuncu 5.9 147,566

Kedi Kadın
2004 41 Aksiyon Oyuncu 3.3 95,810

Riddick Günlükleri
2004 41 Aksiyon Oyuncu 6.7 197,286

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Oyuncu 8.1 53,830

Son Tünel
2004 41 Suç Oyuncu 6.4 647

Hastanedeki Sır
2004 Dram Oyuncu 6.8 6,023
2003 Dram Oyuncu    
2002 Macera Oyuncu 7.4 3,566

Hindistan Kaplan Krallığı
2002 39 Belgesel Oyuncu 6.0 176
2001 Macera Oyuncu 7.5 104,511
2001 38 Aksiyon Oyuncu 7.1 390
2001 38 Dram Oyuncu    
2000 37 Aksiyon Oyuncu    
1997 34 Dram Oyuncu 7.3 1,243
1997 34 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,153
1997 34 Dram Oyuncu 7.0 12,952
1997 34 Macera Oyuncu    

Sessiz Tetikçi
1996 33 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,727

İskoçyalı 3: Ölümsüz Savaşçı
1994 31 Fantastik Oyuncu 4.4 17,435
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,696) Den of Thieves (2,452) Hostiles (2,429) 12 Strong (2,366) Maze Runner: The Death Cure (2,051) Winchester (1,481) Peter Rabbit (1,349) Submergence (1,346) The Commuter (996) Wildling (883)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,524) The Flash (3,223) Supernatural (3,119) The Terror (2,878) Legion (2,808) The Crossing (1,800) The Expanse (1,725) The Big Bang Theory (1,213) Vikings (1,127) Arrow (1,077)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018