Giriş Kayıt
David Hewlette

David Hewlette


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

David Hewlette, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.8 383

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.6 40,518
2012 Dram Sanat Bölümü 7.7 20,206
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 2,602

Duyguların Rengi
2011 Dram Sanat Bölümü 8.1 358,183

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Sanat Bölümü 5.9 154,455

Hannah Montana
2009 Komedi Sanat Bölümü 4.3 34,637
2008 Dram Sanat Bölümü 5.5 668

Benim Aşk Pastam
2007 Dram Sanat Bölümü 6.7 46,577
2006 Dram Sanat Bölümü 6.3 69
Dizi Altyazıları
Vikings (11,054) Shameless (6,818) Black Mirror (5,485) The Flash (4,025) Star Trek: Discovery (2,277) The Big Bang Theory (1,376) Bron/Broen (1,116) Supergirl (1,065) Black Lightning (1,039) Stranger Things (1,000)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018