Giriş Kayıt
David Hewlette

David Hewlette


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

David Hewlette, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.8 339

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.6 39,587
2012 Dram Sanat Bölümü 7.7 19,556
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 2,602

Duyguların Rengi
2011 Dram Sanat Bölümü 8.1 346,481

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Sanat Bölümü 5.9 150,537

Hannah Montana
2009 Komedi Sanat Bölümü 4.3 33,763
2008 Dram Sanat Bölümü 5.5 668

Benim Aşk Pastam
2007 Dram Sanat Bölümü 6.7 46,262
2006 Dram Sanat Bölümü 6.3 69
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017