Giriş Kayıt
David Hewlette

David Hewlette


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

David Hewlette, sanat bölümü, sanat yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.8 384

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.6 41,349
2012 Dram Sanat Bölümü 7.7 20,858
2012 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 2,602

Duyguların Rengi
2011 Dram Sanat Bölümü 8.1 373,302

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Sanat Bölümü 5.9 158,522

Hannah Montana
2009 Komedi Sanat Bölümü 4.3 35,388
2008 Dram Sanat Bölümü 5.5 668

Benim Aşk Pastam
2007 Dram Sanat Bölümü 6.7 46,577
2006 Dram Sanat Bölümü 6.3 69
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018