Giriş Kayıt
Richard Hewitt

Richard Hewitt


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Richard Hewitt, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi. Zombilerin Şafağı (2004), Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı (2002), Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi (2005), The Importance of Being Earnest (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapımcı    
2017 Dram Yapımcı 7.7 141

Küçük Karmaşa
2014 Dram Yapımcı 6.5 14,675

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Yapımcı 7.7 299,865

Malefiz
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 269,012

Aşk, Şimdi!
2012 Dram Yapımcı 7.2 28,572

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 213,844
2011 Belgesel Yapımcı 8.1 5,233

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Yapımcı 7.2 115,485

Dost Kazığı
2008 Komedi Yapımcı 6.5 62,673

Ben ve Orson Welles
2008 Dram Yapımcı 6.8 9,365

Cenazede Ölüm
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 93,593

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.7 73,605
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 45,029

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 417,707

Soğuk Dağ
2003 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 122,693

Benim Güzel Evim
2003 Dram Yönetmen Asistanı    
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 19,559

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 499,503
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 3,094

Sirk
2000 Suç Yönetmen Asistanı 5.8 1,979
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 1,637
1999 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 1,088

İdeal Bir Koca
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 13,295
1999 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 6,547

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Yönetmen Asistanı 7.0 89,311
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 568
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 1,156
1997 Komedi Yönetmen Asistanı    
1993 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.9 1,530
Dizi Altyazıları
The Flash (10,314) Better Call Saul (5,914) Fargo (5,126) Lucifer (4,151) Arrow (4,002) The 100 (3,905) Gotham (3,568) 12 Monkeys (2,840) American Gods (2,667) Supernatural (2,562)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017