Giriş Kayıt
Richard Hewitt

Richard Hewitt


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Richard Hewitt, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi. Zombilerin Şafağı (2004), Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı (2002), Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi (2005), The Importance of Being Earnest (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapımcı    
2016 Dram Yapımcı    

Küçük Karmaşa
2014 Dram Yapımcı 6.5 13,908

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Yapımcı 7.7 285,887

Malefiz
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 262,372

Aşk, Şimdi!
2012 Dram Yapımcı 7.2 27,890

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 209,555
2011 Belgesel Yapımcı 8.1 5,233

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Yapımcı 7.2 113,215

Dost Kazığı
2008 Komedi Yapımcı 6.5 62,100
2008 Dram Yapımcı 6.8 9,365

Cenazede Ölüm
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 92,018

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.7 72,440
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 44,341

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 408,682

Soğuk Dağ
2003 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 120,890

Benim Güzel Evim
2003 Dram Yönetmen Asistanı    
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 19,212

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 485,799
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 3,094

Sirk
2000 Suç Yönetmen Asistanı 5.8 1,979
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 1,637
1999 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 1,088

İdeal Bir Koca
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 13,121
1999 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 6,481

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Yönetmen Asistanı 7.0 87,862
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 568
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 1,156
1997 Komedi Yönetmen Asistanı    
1993 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.9 1,530
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017