Giriş Kayıt
Richard Hewitt

Richard Hewitt


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Richard Hewitt, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi. Zombilerin Şafağı (2004), Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı (2002), Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi (2005), The Importance of Being Earnest (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yapımcı    
2016 Dram Yapımcı    

Küçük Karmaşa
2014 Dram Yapımcı 6.5 14,366

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Yapımcı 7.7 295,019

Malefiz
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 265,880

Aşk, Şimdi!
2012 Dram Yapımcı 7.2 28,280

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 211,896
2011 Belgesel Yapımcı 8.1 5,233

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Yapımcı 7.2 114,584

Dost Kazığı
2008 Komedi Yapımcı 6.5 62,353
2008 Dram Yapımcı 6.8 9,365

Cenazede Ölüm
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 92,965

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.7 73,098
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 44,703

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 413,614

Soğuk Dağ
2003 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 121,944

Benim Güzel Evim
2003 Dram Yönetmen Asistanı    
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 19,444

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.7 493,542
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 3,094

Sirk
2000 Suç Yönetmen Asistanı 5.8 1,979
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 1,637
1999 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 1,088

İdeal Bir Koca
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 13,295
1999 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 6,547

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Yönetmen Asistanı 7.0 88,705
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 568
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 1,156
1997 Komedi Yönetmen Asistanı    
1993 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.9 1,530
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017