Giriş Kayıt
Richard Hewitt

Richard Hewitt


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Richard Hewitt, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi. Zombilerin Şafağı (2004), Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı (2002), Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi (2005), The Importance of Being Earnest (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Yapımcı    

Kardan Adam
2017 Suç Yapımcı 5.2 11,876
2017 Dram Yapımcı 6.2 3,386

Küçük Karmaşa
2014 Dram Yapımcı 6.5 15,581

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Yapımcı 7.7 314,118

Malefiz
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 277,505

Aşk, Şimdi!
2012 Dram Yapımcı 7.2 29,306

Yargıç Dredd
2012 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.1 219,612
2011 Belgesel Yapımcı 8.1 5,233

Beni Asla Bırakma
2010 Dram Yapımcı 7.2 120,193

Dost Kazığı
2008 Biyografi Yapımcı 6.5 63,548

Ben ve Orson Welles
2008 Dram Yapımcı 6.8 9,365

Cenazede Ölüm
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 7.4 95,776

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.7 75,020
2004 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 45,913

Zombilerin Şafağı
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 432,024

Soğuk Dağ
2003 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 124,987

Benim Güzel Evim
2003 Dram Yönetmen Asistanı    
2002 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 19,559

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 515,190
2001 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.2 3,094

Sirk
2000 Suç Yönetmen Asistanı 5.8 1,979
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 1,637
1999 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 1,088

İdeal Bir Koca
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 13,295
1999 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 6,547

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Yönetmen Asistanı 7.0 90,990
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 568
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 1,156
1997 Komedi Yönetmen Asistanı    
1993 Biyografi Yönetmen Asistanı 6.9 1,530
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017