Giriş Kayıt
Katrina vanden Heuvel

Katrina vanden Heuvel (57)


Oyuncu, Yapımcı

Katrina vanden Heuvel, 07 Ekim 1959 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Page One: Inside the New York Times (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ekim 1959
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Katrina van den Heuvel
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kimse Konuşmasın: Özgür Basın Yargılanıyor
2017 Belgesel 7.4 41
2016 57 Belgesel Yapımcı 7.3 135
2011 52 Belgesel Oyuncu 6.9 2,948
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2003 Komedi Oyuncu 7.6 9,785

General'in Kızı
1999 40 Suç Oyuncu 6.3 44,765
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017