Giriş Kayıt
Katrina vanden Heuvel

Katrina vanden Heuvel (58)


Oyuncu, Yapımcı

Katrina vanden Heuvel, 07 Ekim 1959 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Page One: Inside the New York Times (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 07 Ekim 1959
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Katrina van den Heuvel
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kimse Konuşmasın: Özgür Basın Yargılanıyor
2017 58 Belgesel 7.4 41
2016 57 Belgesel Yapımcı 7.3 135
2012 53 Belgesel Oyuncu 6.7 314
2011 52 Belgesel Oyuncu 6.9 2,948
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2003 Komedi Oyuncu 7.6 10,501

General'in Kızı
1999 40 Suç Oyuncu 6.3 46,642
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018