Giriş Kayıt
Charles Heung

Charles Heung (69)


Yapımcı, Oyuncu

Wah-Keung Heung, 16 Aralık 1948 doğumlu yapımcı, oyuncu. Kara Maske (1996), Seçim (2005), Zaman Tükeniyor 1 (1999), Dou san (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Wah-Keung Heung
Doğum Tarihi: 16 Aralık 1948
Diğer Bir İsmi: Wa-keung Heung | Wah-Keung Heung | Hsiang Hua-chia
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 68 Aksiyon Yapımcı 4.7 1,228
2016 68 Komedi Oyuncu    
2009 61 Komedi Yapımcı 5.1 306

Written By
2009 61 Dram Yapımcı
Çeşitli
6.1 305
2009 61 Dram Yapımcı 5.6 100
2008 60 Komedi Yapımcı 5.3 230
2008 60 Aksiyon Yapımcı 3.9 167

İhanet
2008 60 Aksiyon Yapımcı 5.8 834
2008 60 Aksiyon Yapımcı 5.7 98
2007 59 Aksiyon Yapımcı 7.3 5,621
2007 59 Korku Yapımcı 5.7 335
2006 58 Aksiyon Yapımcı 6.6 1,479
2006 58 Dram Çeşitli 5.4 80
2006 58 Dram Çeşitli 5.1 46

Karmic Mahjong
2006 58 Komedi Çeşitli 5.6 91

Seçim 2
2006 58 Suç Yapımcı 7.4 4,506
2006 58 Komedi Çeşitli 5.2 318
2005 57 Komedi Çeşitli 5.4 25
2005 57 Komedi Çeşitli 5.7 333
2005 57 Romantik Çeşitli 5.4 23

Seçim
2005 57 Suç Çeşitli 7.1 7,611
2005 57 Dram Çeşitli 3.8 255

Beyaz Ejder
2004 56 Aksiyon Çeşitli 5.7 983
2004 56 Komedi Çeşitli 5.0 91
2004 56 Dram Çeşitli 6.9 1,090
2004 56 Komedi Çeşitli 6.3 204
2004 56 Komedi Yapımcı 5.7 165
2004 56 Komedi Çeşitli 5.9 93
2004 56 Komedi Çeşitli 5.2 254
2003 55 Dram Çeşitli 7.3 820
2003 55 Dram Çeşitli 6.2 187
2003 55 Aksiyon Çeşitli 6.7 2,264
2003 55 Komedi Çeşitli 5.5 239
2003 55 Aksiyon Çeşitli 6.6 538

Why Me, Sweetie?!
2003 55 Komedi Çeşitli 5.1 164
2003 55 Komedi Çeşitli 5.3 310

Kara Maske 2
2002 54 Aksiyon Çeşitli 3.6 1,467
2002 54 Komedi Çeşitli 6.0 353

My Left Eye Sees Ghosts
2002 54 Komedi Çeşitli    
2002 54 Komedi Çeşitli 6.8 608
2002 54 Dram Çeşitli 6.6 254

Zaman Tükeniyor 2
2001 53 Suç Çeşitli 5.9 1,007

Zu Savaşçıları
2001 53 Aksiyon Yapımcı 5.3 2,996
2001 53 Komedi Çeşitli 6.7 1,306
2001 53 Aksiyon Çeşitli 6.2 114
2001 53 Çeşitli 7.4 58
2001 53 Komedi Çeşitli    
2000 52 Çeşitli 6.9 84
2000 52 Komedi Çeşitli 7.1 403
2000 52 Komedi Çeşitli 6.0 201

Okinawa Rendez Vouz
2000 52 Yapımcı
Çeşitli
6.0 314
2000 52 Romantik Çeşitli 6.8 1,055
2000 52 Aksiyon Yapımcı 5.8 121
2000 52 Aksiyon Çeşitli 6.0 1,372
2000 52 Macera Çeşitli    
1999 51 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
6.1 405
1999 51 Aksiyon Çeşitli 6.1 46

Zaman Tükeniyor 1
1999 51 Aksiyon Çeşitli 7.4 4,388

The Conmen in Vegas
1999 51 Yapımcı 5.5 238
1999 51 Dram Çeşitli 5.7 194
1998 50 Komedi Çeşitli 6.1 395
1998 50 Aksiyon Çeşitli 5.4 459
1998 50 Aksiyon Çeşitli 6.2 4,133
1998 50 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
6.4 325
1998 50 Komedi Çeşitli    
1997 49 Gerilim Çeşitli 6.4 437
1997 49 Korku Çeşitli 6.5 226
1997 49 Aksiyon Yapımcı 6.8 615

Bir Zamanlar Çin'de 6
1997 49 Aksiyon Çeşitli 6.4 2,887
1997 49 Fantastik Çeşitli 4.7 255

Kara Maske
1996 48 Aksiyon Çeşitli 6.1 9,332
1996 48 Aksiyon Çeşitli    
1996 48 Çeşitli    
1996 48 Komedi Çeşitli 7.0 2,471
1996 48 Aksiyon Çeşitli 5.8 1,508
1995 47 Çeşitli 6.3 117

Sixty Million Dollar Man
1995 47 Komedi Çeşitli 6.2 1,545
1995 47 Aksiyon Çeşitli 6.0 264
1995 47 Dram Çeşitli 5.7 144
1995 47 Komedi Yapımcı 6.9 41
1994 46 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.8 1,995
1994 46 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
7.2 3,696
1994 46 Aksiyon Yapımcı 6.0 361
1994 46 Komedi Yapımcı 7.5 2,049
1993 45 Aksiyon Çeşitli    
1993 45 Komedi Çeşitli 7.6 2,829
1993 45 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
   

Dilenciler Kralı
1992 44 Aksiyon Çeşitli 6.9 2,357
1992 44 Çeşitli 6.0 230
1992 44 Komedi Çeşitli 7.0 1,600
1992 44 Aksiyon Çeşitli 7.2 2,239
1992 44 Komedi Çeşitli 6.7 1,131
1991 43 Oyuncu
Çeşitli
6.7 225
1991 43 Aksiyon Çeşitli 7.0 400
1991 43 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
Çeşitli
6.6 1,546
1991 43 Komedi Yapımcı
Çeşitli
5.5 827
1991 43 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.2 1,819
1990 42 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
6.9 1,998
1989 41 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
7.4 3,691
1989 41 Oyuncu 6.9 270
1987 39 Aksiyon Yapımcı 5.7 102
1987 39 Aksiyon Çeşitli 6.3 442
1987 39 Aksiyon Çeşitli 6.6 403
1980 32 Aksiyon Oyuncu 5.9 48
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018