Giriş Kayıt
Eva Herzigova

Eva Herzigova (43)


Oyuncu

Eva Herzigova, 12 Mart 1973 Litvinov, Çekoslavakya. [bugünkü Çek Cumhuriyeti] doğumlu oyuncu. Modigliani (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mart 1973
Doğum Yeri: Litvinov, Çekoslavakya. [bugünkü Çek Cumhuriyeti]
Diğer Bir İsmi: Eva Hertzigova
Burcu: Balık
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (91)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu    
2014 41 Dram Oyuncu 4.6 62
2013 40 Suç Oyuncu 5.8 229
2012 39 Belgesel Oyuncu 7.1 1,086
2004 31 Biyografi Oyuncu 7.4 8,495
2001 28 Oyuncu    
1995 22 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,331
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,429) Legion (9,159) The Flash (9,124) Arrow (6,685) The 100 (5,171) Vikings (4,326) Taboo (4,262) Black Sails (4,230) Agents of S.H.I.E.L.D. (4,116) Suits (3,741)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017