Giriş Kayıt
Marshall Herskovitz

Marshall Herskovitz (65)


Yapımcı, Senarist, Yönetmen, Oyuncu

Marshall Herskovitz, 23 Şubat 1952 Philadelphia, Pennsylvania, ABD doğumlu yapımcı, senarist, yönetmen, oyuncu. Trafik (2000), Aşk Sarhoşu (2010), Direniş (2008), My So-Called Life (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1952
Doğum Yeri: Philadelphia, Pennsylvania, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Suikastçı
2017 65 Aksiyon Senarist 6.5 13,076
2017 65 Biyografi Yapımcı    

Çin Seddi
2016 64 Aksiyon Senarist 6.0 85,419

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 64 Aksiyon Senarist 6.1 94,485

Alex Hakkında
2014 62 Dram Yapımcı 6.4 6,042
2014 62 Dram Yapımcı 5.4 1,640
2012 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 20,014
2011 Belgesel Oyuncu 7.6 280

Aşk Sarhoşu
2010 58 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 155,643
2009 57 Belgesel Oyuncu 6.8 519

Direniş
2008 56 Aksiyon Yapımcı 7.2 123,975

Tanrının Vadisinde
2007 55 Suç 7.2 63,083

Kanlı Elmas
2006 54 Macera Yapımcı 8.0 432,814

Çarpışma
2004 52 Dram 7.8 380,829

Son Samuray
2003 51 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.7 342,566
2002 50 Komedi Yapımcı
Oyuncu
   
2002 50 Komedi Yapımcı 6.1 2,450

Benim Adım Sam
2001 49 Dram Yapımcı 7.6 129,319

Trafik
2000 48 Suç Yapımcı 7.6 178,201
1999 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.8 2,223

Tehlikeli Güzellik
1998 46 Biyografi Yapımcı
Yönetmen
7.3 13,541

Aşık Shakespeare
1998 46 Komedi 7.2 188,105

Son Umut
1998 46 Aksiyon Çeşitli 6.1 13,981

İhtiras Rüzgarları
1994 42 Dram Yapımcı 7.5 122,346
1994 Dram Yapımcı 8.4 16,839

Ayı Jack
1993 41 Dram Yönetmen 6.5 3,454
1987 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.3 1,717

Beyaz Gölge
1981 Dram Senarist    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017