Giriş Kayıt
Daniel Herrera Arau

Daniel Herrera Arau (43)


Sanat Bölümü, Kameraman, Oyuncu

Daniel Herrera Arau, 18 Ocak 1974 Meksika, Distrito Federal, Meksika doğumlu sanat bölümü, kameraman, oyuncu. Sembol (2009), Dövüş Sanatı (2002), (2001) Hızlı Ve Öfkeli (2001), (2007) Sınır Bölgesi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1974
Doğum Yeri: Meksika, Distrito Federal, Meksika
Diğer Bir İsmi: Daniel Herrera | Danny Herrera
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sembol
2009 35 Komedi Sanat Bölümü 7.2 2,340

Sır Perdesi
2009 35 Gerilim Sanat Bölümü 4.9 2,182
2008 34 Aksiyon Sanat Bölümü 4.8 55,466

Sınır Bölgesi
2007 33 Suç Sanat Bölümü
Oyuncu
5.6 8,141
2005 31 Belgesel Kameraman 7.5 837

Dövüş Sanatı
2002 28 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 39,412

Hızlı Ve Öfkeli
2001 27 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 294,062

Suyun Ağırlığı
2000 26 Suç Kameraman 5.9 7,950
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,732) Rick and Morty (4,231) The Defenders (3,283) The Strain (2,943) Suits (1,865) Mr. Mercedes (1,291) The Sinner (1,113) Fargo (1,111) The Last Ship (1,012) Breaking Bad (961)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017