Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Rafael Siegel

Rafael Siegel (43)


Oyuncu

Rafael Siegel, 23 Temmuz 1973 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Sader Ridge (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1973
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Rafael Hernández
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Komedi Oyuncu 3.1 2,529
2013 40 Aksiyon Oyuncu 2.0 265
2013 40 Korku Oyuncu 2.9 867
2006 Komedi Oyuncu 7.8 1,933

İlk Canilik
1995 22 Dram Oyuncu 7.3 22,127

Vampirle Görüşme
1994 21 Dram Oyuncu 7.6 245,984

Ufaklık
1994 21 Komedi Oyuncu 4.5 54,848
1994 21 Komedi Oyuncu 6.0 22,896
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017