Giriş Kayıt
Rafael Siegel

Rafael Siegel (43)


Oyuncu

Rafael Siegel, 23 Temmuz 1973 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Sader Ridge (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1973
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Rafael Hernández
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Komedi Oyuncu 3.8 4,524
2013 40 Aksiyon Oyuncu 2.0 265
2013 40 Korku Oyuncu 2.9 867
2006 Komedi Oyuncu 7.8 1,933

İlk Canilik
1995 22 Dram Oyuncu 7.3 22,467

Vampirle Görüşme
1994 21 Dram Oyuncu 7.6 248,872

Ufaklık
1994 21 Komedi Oyuncu 4.5 55,524
1994 21 Komedi Oyuncu 6.1 23,246
Film Altyazıları
Live by Night (12,702) Resident Evil: The Final Chapter (5,880) Why Him? (5,403) Rogue One (3,956) Patriots Day (3,100) Assassin's Creed (2,977) Hidden Figures (2,964) Paterson (2,174) Allied (2,167) Split (2,153)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,066) The 100 (3,706) Legion (3,175) Into the Badlands (2,857) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,268) Arrow (2,031) Vikings (1,850) The Expanse (1,772) Designated Survivor (1,758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017