Giriş Kayıt
Rafael Siegel

Rafael Siegel (43)


Oyuncu

Rafael Siegel, 23 Temmuz 1973 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Sader Ridge (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1973
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Rafael Hernández
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 43 Komedi Oyuncu 3.2 2,753
2013 40 Aksiyon Oyuncu 2.0 265
2013 40 Korku Oyuncu 2.9 867
2006 Komedi Oyuncu 7.8 1,933

İlk Canilik
1995 22 Dram Oyuncu 7.3 22,127

Vampirle Görüşme
1994 21 Dram Oyuncu 7.6 247,651

Ufaklık
1994 21 Komedi Oyuncu 4.5 55,216
1994 21 Komedi Oyuncu 6.1 23,096
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,761) Passengers (5,165) Doctor Strange (4,126) Allied (2,948) Split (2,520) Arrival (2,461) xXx: Return of Xander Cage (2,333) Forushande (2,181) Moana (1,915)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,398) Arrow (4,719) Taboo (4,674) Legion (4,608) Vikings (3,841) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,338) Black Sails (3,231) Blindspot (3,230) Supernatural (3,187) Suits (3,133)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017