Giriş Kayıt
Matthew N. Herman

Matthew N. Herman


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Matthew N. Herman, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Macera Yapım Yöneticisi 8.5 172
1990 Dram Yapım Yöneticisi    
1990 Suç Yapım Yöneticisi    

Büyük Tuzak
1987 Suç Yapım Yöneticisi 7.9 1,530

21. Cadde
1987 Suç Yapım Yöneticisi 7.3 9,068

A Takımı
1983 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.6 27,391
1970 Dram Yapımcı 7.8 2,113
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017