Giriş Kayıt
Lutz Herkenrath

Lutz Herkenrath


Oyuncu

Lutz Herkenrath, Hannover, Lower Saxony, Batı Almanya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Hannover, Lower Saxony, Batı Almanya
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Oyuncu 6.5 71
2007 Dram Oyuncu 6.7 3,847
2005 Komedi Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 6.9 266

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.3 4,015
1986 Suç Oyuncu 6.5 234
1985 Dram Oyuncu 5.1 556

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,850
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,977) Stronger (4,643) Dunkirk (3,435) Flatliners (2,674) Loving Vincent (2,066) American Made (1,888) The Foreigner (1,871) It (1,737) Kingsman: The Golden Circle (1,666) Mother! (1,528)
Dizi Altyazıları
Vikings (15,592) Mr. Robot (7,279) Shameless (5,889) Game of Thrones (3,650) Manhunt: Unabomber (3,012) Peaky Blinders (2,978) Designated Survivor (1,635) The Big Bang Theory (1,515) Lucifer (1,478) Supernatural (1,308)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017