Giriş Kayıt
Lutz Herkenrath

Lutz Herkenrath


Oyuncu

Lutz Herkenrath, Hannover, Lower Saxony, Batı Almanya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Hannover, Lower Saxony, Batı Almanya
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu 6.7 3,847
2005 Komedi Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 6.9 266

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,782
1986 Suç Oyuncu 6.6 198
1985 Dram Oyuncu 5.1 556
1970 Suç Oyuncu 7.3 1,701
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,675) Doctor Strange (6,989) Allied (6,542) Moana (4,964) John Wick: Chapter 2 (4,725) Lion (3,613) Arrival (3,301) Forushande (3,126) Hacksaw Ridge (2,324) Split (2,322)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,628) Supernatural (4,792) The Expanse (4,390) Vikings (4,381) Suits (3,740) The Big Bang Theory (2,620) Sherlock (2,595) Arrow (2,111) Blindspot (2,077) Legion (2,049)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017