Giriş Kayıt
Wilson Jermaine Heredia

Wilson Jermaine Heredia (45)


Oyuncu

Wilson Jermaine Heredia, 02 Aralık 1971 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu. Rent (2005), Kusursuz (1999), iMurders (2008), (2007) Descent (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Aralık 1971
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Wilson Heredia
Takma İsmi: Willy J
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 43 Suç Oyuncu 6.0 116
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 64,084

Çıplak Gözlü Kız
2012 41 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,738

Rent: Broadway'den Canlı Çekim
2008 37 Dram Oyuncu    
2008 37 Suç Oyuncu 4.0 795
2007 36 Dram Oyuncu 4.8 2,573
2006 35 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,517
2005 34 Dram Oyuncu 7.0 43,028

Kusursuz
1999 28 Komedi Oyuncu 6.4 14,751
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,219) Silence (1,907) Gold (1,858) Logan (1,314) Fifty Shades Darker (1,050) The Fate of the Furious (1,043) Get Out (971) Split (900) La La Land (876) The Age of Shadows (793)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,876) The Flash (6,294) Gotham (2,871) Into the Badlands (2,633) Fargo (1,490) Game of Thrones (1,382) Bates Motel (1,367) Vikings (1,283) Arrow (1,279) Billions (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017